Star

6 Novembra, 2020 10:40

Nova AFERA! Pevačica slala VRELI SNIMAK dečku, pa završla na sajtu ZA ODRASLE!

Kaja Ostojić uživa u novoj ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako piše STAR u novom broju, nedavno je po društvenim mrežama krenuo da kruži eksplicitni snimak koji je pevačica navodno snimila i poslala svom dečku.

Na sajtu piše da se radi o srpskoj pevačici Kaji!

Taj klip se našao i na porno-sajtu, i mnogi su ubeđeni da je gola crnka koja se snimala u ogledalu zaista Kaja.

– Snimak je privatni, devojka se snimala telefonom, samo nije precizirano kada je nastao. Mnogi tvrde da je Kaja na snimku, jer se u jednom momentu vidi lice koje podseća na njeno, mada je akcenat na goloj guzi, ali i grudima – kaže naš izvor i dodaje:


– Ne znam kako je taj video procurio i ko ga je pustio u javnost. Snimak se nalazi na američkom po*no-sajtu i jasno se vidi rasna crnka koja se snimala u kupatilu, e sad da li se snimala u hotelu ili u stanu – to nije poznato. Čudno je da tek tako procuri privatni video i da se neko usudi da napiše da je na njemu Kaja ako nije potpuno siguran da je njen snimak.

Kaja: „Znam za taj snimak, ali to nisam ja! Devojka samo liči na mene“

Ipak, činjenica je da pevačica na leđima ima veliku tetovažu, dok devojka na video-snimku ima čista leđa, bez ijedne tetovaže. Mi smo pozvali Kaju koja uopšte nije bila iznenađena.

– Čula sam za taj snimak pre nekog vremena i videla ga! Ta devojka jako podseća na mene, ali to nisam ja i to mogu da vide svi oni koji me dobro poznaju – rekla nam je pevačica koja se izgleda nekome zamerila, pa ovim snimkom žele da joj naruše reputaciju, ali se ona uopšte ne potresa zbog toga.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ I PRINTSCREEN