Nova devojka Baneta Mojićevića svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 17:00

By

Bane procvetao nakon razvoda i pronašao ljubav: Nova devojka ni slična bivšoj

Nova devojka Baneta Mojićevića usrećila pevača

Pevač Bane Mojićević 2020. godine razveo se od supruge Milice sa kojom ima dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu, a sada je priznao da je ponovo srećan u ljubavi. Nova devojka Baneta Mojićevića, rekli bismo da nije ni slična bivšoj supruzi…

Nova devojka Baneta Mojićevića pevaču donela neopisivu sreću i zadovoljstvo

– Moja devojka uživa večeras u svom elementu, ja u svom. Ja mislim da moj osmeh od reči više govori da li sam zaljubljen. Ne mešamo se jedno drugom u karijere, poslove… Kad se ukaže neka lepa prilika za druženje, onda da – rekao je Bane Mojićević za “Pink”.

Nova devojka Baneta Mojićevića svet novine svet portal

Ata images

Bane je otkrio i da identitet devojke krije zato što su na početku veze.

– Na početku smo veze, tako da uživamo, lepo nam je – rekao je nedavno za Grand.

Komšije prvog pobednika “Zvezda Granda” tada su ispričale da se Bane u leto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnezdo.

Nova devojka Baneta Mojićevića svet novine svet portal

Ata images

Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori – rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom.

Veruje se da je nova devojka Baneta Mojićevića sušta suprotnost bivšoj

Iako je Bane Mojićević dugo izbegavao da priča o razvodu, početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje.

Nova devojka Baneta Mojićevića svet novine svet portal

ATA images

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za “Alo” i dodao:

Pročitajte Bane Mojićević progovorio o razvodu od Milice

– Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe… Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images