Darko Lazić uhapšen
pakao

September 10, 2022 16:15

By

Darko Lazić u agoniji: Bivše se ponovo udružile protiv njega, a zbog sadašnje mu stižu ozbiljne pretnje

Nova devojka Darka Lazića unela je ozbiljnu pometnju u pevačev život…

Darko Lazić tek što se pomirio sa Marinom Gagić, našao je novu devojku. Em što je u Brestaču nastao haos, Marina je napravila scenu kada je za to čula pa je Darkova majka smirivala, nego je i sebi natovario probleme na vrat jer otkako je sa izvesnom Katarinom u vezi njemu stižu pretnje.

Pročitajte: Više se ne kriju – Darko Lazić i Marina Gagić ponovo zajedno, fotografija govori više od reči (foto)

nova devojka Darka Lazića

Foto: Ata images

– Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje dece, ne ide da razmišljaš samo o svojoj guzici, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje dece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovek radi. Njegova devojka je sada, tvrde neki, razvedena, kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovde reklo, faca je i skroz ok čovek. On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično.

Neki mu i prete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da decu puste da idu sa njim ko zna gde – kaže izvor blizak pevaču.

Pročitajte: Ani Sević prekipelo – Darko Lazić prokockao poslednju šansu, a zbog onoga što je uradio skupo će platiti

nova devojka Darka Lazića

Foto: Instagram screenshot

Podsetimo, nedavno je u medijima eksplodirala vest da je popularni folker uplovio u emotivnu vezu sa lepom crnkom, koja se već preselila kod njega u stan. Kako se spekulisalo, nova devojka Darka Lazića, Katarina je još uvek u formalnom braku, ali ih to nije omelo da provedu celo leto zajedno na primorju, a pevač je lepšoj polovini za rođendan poklonio nesvakidašnji poklon – nove grudi koje je ona žarko želela,

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić