Nova devojka Harisa Džinovića svet novine svet portal
Svet

June 18, 2024 22:00

By

Nova partnerka bolja od Meline: Haris Džinović otkrio šta posle razvoda očekuje od devojke

Nova devojka Harisa Džinovića moraće da poštuje ove pevačeve zahteve

O brzopoteznom razvodu poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne kreatorke Meline, i dalje se priča. Haris ističe da je spreman za novu ljubav, da mu je potrebna emotivna partnerka, ali ima određene zahteve. Nova devojka Harisa Džinovića moraće ovo da ispuni ukoliko bude želela da bude sa njim…

Nova devojka Harisa Džinovića – Pevač emotivno dostupan

– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je on bio za “Prvu”.

Pročitajte Haris Džinović opleo po Melini, sad je nije štedeo – Deca su znala sve, prevaren sam

Džinović ne krije da zna svašta nešto da radi po vili na Senjaku, te da se neće oslanjati na pomoć iduće partnerke.

Nova devojka Harisa Džinovića svet novine svet portal

Ivan Vučićević

– Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan – rekao nam je Haris nedavno.

– Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano – dodao je Džinović tom prilikom. Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

Nova devojka Harisa Džinovića svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa se osvrnuo na Melinu.

– Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris i dodao da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici:

Nova devojka Harisa Džinovića svet novine svet portal

Ata images

– Nisam nežan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem.

Nova devojka Harisa Džinovića upoznaće pevača u pravom svetlu ako se ikada pojavi

– Muzika ti ne dozvoljava da grešis, a ne ja. I meni se desi da pogrešim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam preneo to u svoj život.

Haris je govorio da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze.

Nova devojka Harisa Džinovića svet novine svet portal

Ata images

– Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni čoveka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promene, ali uvek se može naći kompomis i to je promena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje dece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora – govorio je čuveni pevač za “K1” i dodao da je Melina uz njega naučila da kuva:

Pročitajte Mogu li da ih priušte i druge žene ili samo zvezde – Nećete verovati koliko novca Melina Džinović traži za svoje haljine

– Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić