Nova devojka Igora Kojića
ekskluzivno

January 15, 2023 22:00

By

Severina je prošlost: Igor Kojić u vezi sa ovom poznatom glumicom,već su na romantičnom zimovanju FOTO

Nova devojka Igora Kojića je ova mlada glumica

Nakon kraha šestogodišnjeg braka, Igor Kojić je ponovo zaljubljen. Iza sebe je ostavio turbulentan razvod sa hrvatskom pevačicom koji se dogodio pre skoro dve godine, a sada je konačno rešio da otkrije koja mlada dama mu je zarobila srce i vratila veru u ljubav.

Pročitajte: Prvi intervju Igora Ko*+ića – Otkrio sve o pomirenju s Milanom, razvodu od Severine, vradžbinama, odnosu s Aleksandrom

Nova devojka Igora Kojića

Foto: Ata images

Kako magazin Story ekskluzivno saznaje, nova devojka Igora Kojića poznata je široj javnosti s obzirom na to da se bavi javnim poslom. U pitanju je glumica i foto model, Teodora Bjelica. Ćerka poznate glumice Gordane Bjelice osvojila je Kebinog sina pre samo dve nedelje. Mlada glumica koju pamtimo iz filma “Južni vetar” gde su svi komentarisali njene potpuno nage scene je ujedno i vanbračna ćerka nedavno preminulog ambasadora Srbije u Rusiji, Miroslava Lazanskog.

Pročitajte: Pomirili se Igor Kojić i Milan Popović – Severinini bivši se udružili protiv pevačice, isplivali dokazi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Igor i Teodora su prekjuče viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od najpoznatijih lokala na Kopaoniku. Iako su tek nekoliko dana u ljubavnoj romansi, sigurni su u svoja osećanja. Upravo to je razlog što pred svima i bez zadrške pokazuju da su u vezi. Da je Teodora nova devojka Igora Kojića dokazale su i fotografije koje su osvanule na Instagram profilima Kojića i Bjelice sa zavejane planine. Naime, oni su slikali iste predele te su njihovi pratioci lako mogli da shvate da su medijski naslovi u potpunosti tačni.

Pročitajte: TUŽNO – Teodora Bjelica odrastala bez oca, Lazanski nikada nije hteo da je prizna, a ona je sada progovorila o njemu

Nova devojka Igora Kojića

Foto: Instagram

Nova devojka Igora Kojića

Foto: Instagram

Nova devojka Igora Kojića

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images