Nova ljubav Kije Kockar
Scandal

6 Aprila, 2022 16:00

Kija otkrila pravu istinu o šemi sa Stanivukovićem pa priznala da je zaljubljena u ovog muškarca

Nova ljubav Kije Kockar glavna je tema medija

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“, Kristina Kija Kockar priznala je u jednom intervjuu da je zaljubljena u svog drugara, te da pati što nije u vezi sa njim. Ona je otkrila da gaji posebne emocije prema toj osobi.

– Nemam dečka. Imam platonsku ljubav i čeznem za tom osobom. A nas dvoje smo samo prijatelji… – rekla je ona, pa je ostala misteriozna kada su je upitali da li je njena simpatija javna ličnost.

Pročitajte: Nova Ljubav Kije: Kockar odlučila: Moj budući moraće da ima više novca od mene 

Nova ljubav kije kockar

Nova ljubav Kije Kockar ostala je misterija za javnost. Ni ovoga puta, lepa pevačica nije želela da otkrije identitet prijatelja u kog je navodno zaljubljena ali je izjavnom mnoge zaintrigirala…

– Možda i jeste… Neću o njemu da pričam.

U iskrenom intervjuu, mlada pevačica Kija Kockar istakla je da nije u pitanju Draško Stanovuković ali i otkrila prirodu njihov odnosa:

– Ne! On me je iskoristio da bi bio u medijima i zarad sopstvene promocije. Baš je ispalo ružno – rekla je Kija za „Informer“ i odgovorila na glasine da je ljubomorna na Tanju Savić, jer joj je preotela Draška.

– Niko mi nikog nije preoteo jer Draško nije ni bio moj.

PročitajteNova Ljubav Kije Kockar: U Las Vegasu sa ARKANOVIM sinom!

kija kockar promocija

Kija je odrično odgovorila i na pitanje o intimnim odnosima sa Filipom Đukićem u „Zadruzi“.

Milion puta sam rekla da to nije istina, čak sam se zaklela na Bibliji u emisiji Ognjena Amidžića.

Kockareva je odgovorila na tvrdnje da je bila u vezi sa Milošem Dimitrijevićem Čavom u isto vreme kada je sa njim bila i Dušica Jakovljević.

Ne. On i ja smo zapravo dva puta bili u vezi. Drugi put mnogo duže… Pročitala sam Dušičine komentare koji joj ne priliče – istakla je rijaliti učesnica za „Informer“, te iznenadila sve izjavom da bi opet ušla u rijaliti.

– Da, kada bih dobila veliki honorar. Ali govorim o baš velikoj cifri, tako da se to nikada neće desiti. Bilo bi zanimljivo da me ljudi vide u nekom drugom svetlu. Na primer, da budem komentator u rijalitiju – istakla je ona.

Da li biste vi voleli da vidite Kiju u nekom rijaliti programu?

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images