Nova pesma Anastasije Ražnatović
Svet

December 24, 2022 21:15

By

Anastasija bespomoćna u ratu protiv svekrve, zavapila Nemanji: Brani me FOTO

Nova pesma Anastasije Ražnatović uskoro će ugledati svetlost dana

Kada je u martu godine koja je na izmaku uplovila u ljubavnu romansu sa fudbalskim reprezentativcem, Nemanjom Gudeljom, Anastasija Ražnatović nije ni slutila koliku će to medijsku pompu proizvesti. Iako je prethodnu vezu sa Đorđem Kuljićem krila od očiju javnosti, te je tek ponekad otkrivala detalje dugogodišnje ljubavi, ovog puta je od prvog dana transparentna kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Njena je poslednja – Anastasija raskrstila sa Gudeljom, Ceca je podržala FOTO

Nova pesma Anastasije Ražnatović

Foto: Instagram

Da je velika ljubav obostrana često imamo priliku da se uverimo fotografijama koje mladi par objavljuje na Instagramu, međutim kao i u svakoj bajki, uvek postoji neki problem. Kod njih je to Nemanjina majka, Olivera koja bije tihi rat sa snajkom. Naime, iako su na samom početku Anastasijine i Nemanjine veze bile nerazdvojne pevačica, Olivera i Nemanjina mlađa sestra Vanja to se tokom letnjih meseci promenilo.

Gudeljeva majka i sestra otpratile su njegovu izabranicu i Cecu Ražnatović sa svih društvenih mreža, a uzrok sukoba se samo nagađa u medijima, pa se kao jedan od glavnih navodi Oliverino preterano mešanje u Nemanjin život. Iako netrpeljivost postoji čini se da je fudbaler prećutno izabrao stranu s obzirom na to da uživa sa Cecinom ćerkom u ljubavi ne obazirući se na komentare porodice.

Pročitajte: Misterija je rešena – Evo zašto je došlo do svađe između Gudelja i Anastasije

Nova pesma Anastasije Ražnatović, čini se, biće autobiografska. Kako sam naslov kaže “Brani me”, deluje da je mlada pevačica ovaj nesumnjivo novi hit posvetila svom partneru. Sa tim su se složili i Tasini fanovi koji sa nestrpljenjem iščekuju kada će nova pesma Anastasije Ražnatović ugledati svetlost dana. A kada je čujemo, znaćemo u potpunosti o čemu je reč kao i kako je Nemanja odreagovao kada je prvi put preslušao melodiju.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram