svet

November 8, 2013 19:15

By

Mile Kitić: Baki B3 i ja imamo snimljen duet, a sa Danijelom Petković ne planiram saradnju!

DSC_0001

Danas je portale preplavila vest kako Mile Kitić snima duet s mladom pevačicom Danijelom Petković. Naime, priča je krenula od njihove zajedničke fotografije nastale na skorašnjoj manifestaciji ‘Beogradski pobednik‘.

Kako bi saznali da li je istina da je Kitić koji trenutno sprema novi album, snimio pesmu s ovom pevačicom, pozvali smo ga i ispričali mu o čemu se radi, na što se on nasmejao i rekao:

“Postoji milion slika gde sam ja sa poznatim i nepoznatim ženama i svaka može da se zloupotrebi. Mogli su svojevremeno kada sam se slikao sa Nicole Scherzinger da napišu da s njom snimam duet (smijeh). Naravno da to nije istina. Gospođicu ili gospođu ni ne poznajem. Ne znam ni o kome se radi”, rekao je Mile i tako demantovao sve natpise, a zatim nam još nešto otkrio:

“Ako vas već zanima s kim sam snimio duet, reći ću vam da je u pitanju Baki B3 s kojim sam snimio pesmu ‘Erotski dinamit’ koju ćete uskoro čuti, a ono što još mogu da najavim to je Azis, najveća bugarska zvezda, odavno izražio želju da snimimo duet. Tražimo dobru pesmu i čim se bude pojavila, snimićemo je”, rekao je Kitić.

Podsećamo, ovogodišnji deseti po redu jubilarni “Beogradski pobednik”, pored velikih zvezda domaće muzičke scene pripao je i novoj mladoj pevačici Danijeli Petković koja se u Domu sindikata predstavila sa pesmom “Rezervni broj”, a njen nastup pratili su kadrovi spota koji je snimila za pomenutu numeru.

Izvor: Folk-portal