Scandal

November 9, 2020 21:00

By

Nova SVAĐA! Jelena i Novak se danima RASPRAVLJAJU! Ona želi da živi u Beogradu, Novak se BUNI!

Kako tabloid SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Novak i Jelena Đoković u poslednje vreme sve više se raspravljaju jer ona želi da ostane u Beogradu sa decom i izbegava da ga prati na turnirima.

“Kako ću ja sam bez vas u Marbelji?!”

– Nole je navikao da Jelena bude uvek tu i da ga bodri, a posebni voli kada su i deca s njima i kada su svi na okupu – započinje naš izvor i nastavlja:

– Međutim, Jeleni je ove godine ipak najsigurnije u Beogradu. Korona i dalje hara, ne rade vrtići i škole, deca sve uče online i ona ne bi da rizikuje da ih svuda sa sobom vuče po avionima. Naravno, Nole je u tome podržava, ali mu fale, pa joj ponekad skrene pažnju da bi mogla da pređe bar u Marbelju, ali ona je nekako sada sigurnija u Srbiji. Tu su joj roditelji, svekrva i svekar, ima i prijatelje, nekako se ovde ušuškala, a i znali joj da je sa svojima jer joj je nedavno preminuo deka, pa je i dalje jako tužna – priča izvor i dodaje:

– Ne mogu da kažem da se Nole svađao s njom, ali joj je u jednom momentu prebacio da i nju i decu svi više viđaju nego on: ‘Kako ću ja bez vas sam, neostaju mi deca, i ti mi nedostaješ!’ Međutim, Jelena mu je lepo objasnila da samo mora da se strpi i da je sigurna da će epidemija proći, pa da će onda nastaviti da žive normalno, svi na okupu, ma gde da on ima trunir na svetu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!