novak djokovic
Star

16 Januara, 2022 11:28

Novak Đoković ISCRPLJEN i depresivan! Priznao šta mu je sada preko potrebno!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je slučaj pred Saveznim sudom Australije što je konačni ishod drame u Melburnu, zbog čega će morati da napusti zemlju i prekine ušeće na teniskom turniru koji je osvajao devet puta.

Novak Đoković ISCRPLJEN i depresivan!

Razlog ovakve odluke koju je potvrdio vrhovni sudija Džejms Alsop, tek će biti saopštena. U među vremenu se oglasio i Novak Đoković, koji je po svom običaju kratko prokemntarisao sramnu odluku austrlijskih vlasti. On je priznao i da je umoran, kao i da mu je odmor zbog svog maltetiranja i najvećeg skandala 21. veka , preko potreban.

Želeo bih da dam kratku izjavu kojom bih zaokružio dešavanja u sudu danas. Uzeću malo vremena kako bih se odmorio i prikupio energiju, pre nego što budem dao neki dalji komentar svega ovoga, navodi se u Novakovom saopštenju i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Izuzetno sam razočaran odlukom suda da odbije moju aplikaciju za sudskim viđenjem odluke ministra da otkaže moju vizu, što znači da ne mogu da ostanem u Australiji i učestvujem na Australijan openu. Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevantnim vlastima u smislu moje deportacije iz zemlje. Nije mi prijatno što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da ćemo se svi sada koncentrisati na igru i turnir koji volim.

Novak Đoković

ATA/IMAGES

Đoković se zahvalio svima koji su bili uz njega u ovoj borbi.

Želeo bih da poželim igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Konačno, hvala mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima, mojim dragim Srbima za stalnu podršku. Svi ste bili veliki izvor snage za mene, zaključio je Đoković.

PROČITAJTE I… Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena Janković ćute! Ovo je razlog!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ