svet

July 12, 2016 00:00

By

Novak Đoković ekskluzivno za Hello: Porodica je nešto najvrednije što sam u životu stekao

"Killing Them Softly" Premiere - 65th Annual Cannes Film Festival

I najveći šampioni i sportski supermeni imaju trenutke slabosti. Tri godine je Novak Đoković osvajao prestižni “Vimbldon”, a senzacionalnost koju nosi njegovo ime nije izostala ni ove sezone kada je izgubio već u trećem kolu, prekinuvši neverovatan niz od trideset uzastopnih pobeda na grend-slemovima. No, svestan je prvi reket sveta da je lopta okrugla i da su i porazi sastavni deo belog, ali i svih ostalih sportova. Utehu je brzo pronašao u zagrljaju supruge Jelene i dvadesetomesečnog sina Stefana, koji su mu istog časa vratili osmeh na lice.

U dobrom raspoloženju u Londonu je dočekao i ekipu britanskog izdanja magazina “Hello!”, svega nekoliko trenutaka pošto je uspavao malog Stefana. Novaku je srce bilo puno dok je pričao o svojim najvećim ljubavima – porodici, u kojoj se krije izvor njegove energije, tenisu kome je posvetio ceo život, ali i o rivalstvu s miljenikom ostrvske publike Endijem Marejom.

“Stefan je nešto najbolje što se Jeleni i meni ikad dogodilo. Možda zvuči kao kliše, ali je istinito – porodica je nešto najvrednije što možete da steknete u životu. Ti bliski ljudi i trenuci provedeni s njima oblikuju našu ličnost i ulivaju nam mir i ljubav”, kaže najbolji teniser planete.

Ostatak ekskluzivnog intervjua sa teninskim superstarom pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od 11. jula

hello naslovna c

IZVOR: Hello

FOTO: Hello