Scandal

9 Juna, 2021 17:00

Novak i Jelena upisali sina u posebnu školu! “Imaće časove u prirodi i ješće samo organsku hranu!“

Za razliku od mnogih sportista koji svoju decu upisuju u prestižne američke škole, Đoković ima druge planove za svog sina. Kako saznajemo, Nole i Jelena rešili su da sin Stefan na jesen upiše prvi razred u jednoj privatnoj školi na Dedinju u kojoj se časovi drže u prirodi.

POSEBNI USLOVI!

Pošto Stefan u septembru kreće u prvi razred, Jelena se detaljno raspitala o svim privatnim školama u Beogradu, a najviše im se svidela jedna koja je u potpunosti drugačija od ostalih. U toj školi nastava se odvija u prirodi i to je bilo presudno da Jelena i Novak prelome. To je škola u kojoj ne postoji zvono, časovi ne traju 45 minuta i deca su stalno u prirodi, na reci, organizuju im se kreativne radionice i izleti. Stefanu jaako brzo prođe dan sa drugarima, uči o jedrenju, veslanju, snalaženju u prirodi. Od samog starta uče i da prepoznaju biljke u šumi, obilaze srpske znamenitosti i uče se tradiciji… Sve je dinamično i precizno osmišljeno, pa deca uče kroz igru i rado idu u školu, učenje im ne pada teško”, objašnjava izvor za SCANDAL! blizak Đokovićima i nastavlja:

„Jelena je insistirala da Stefan ide baš u tu školu, a i Nole se brzo složio jer je video koliko mali uživa. Ono što je njima jako bitno jeste i činjenica da se u pomenutoj školi vodi računa o ishrani, jer se obroci prave od organskih namirnica i izbegava se nezdrava i brza hrana. Ako nisu u zemlji, Stefan će učiti preko interneta i imaće priliku da sluša nastavu na srpskom jeziku. Kako sam čula, školarina je 5.000 evra na godišnjem nivou”, kaže naš izvor blizak Đokovićima, koji će u septembru, kada Stefan krene u prvi razred, svi biti u Beogradu kako bi cela porodica prisustvovala svečanosti

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ