Star

9 Januara, 2021 14:00

Novak MOLI Jelenu da mu RODI TREĆE DETE! Ona neće ni da čuje!

Novak Đoković ne krije da u 2021. godini želi da pretekne Nadala i Federera po broju osvojenih grend slem turnira, ali to su želje koje se tiču njegove profesionalne karijere! A kada je privatni život u pitanju, prema rečima našeg izvora, Nole bi više od svega voleo da mu Jelena rodi bar još jedno dete! Međutim, ona je u više navrata izjavila da nije spremna i da joj je dvoje dece sasvim dovoljno!

Jelena: „Imam i Novaka kao ‘bebu’! On zahteva mnogo pažnje!”

Nole mnogo voli decu i kada bi se on pitao, imao bi ih i petoro, ali svakako da razume i Jelenu. Na njoj je velili teret jer je zbog njegovih sportskih obaveza tokom godine mahom sama sa dvoje male dece i nije joj lako. Naravno, ima punu podršku i pomoć kako svojih, tako i Noletovih roditelja, ali na kraju je majka ta koja ima najveću odgovornost i najviše obaveza, pa s tim u vezi Nole ne vrši pritisak na nju, ali se nada da će na kraju ipak imati troje deceobjasnio je naš izvor, a Jelena nikada nije krila koliko je majčinstvo promenilo i koliko je to u stvari težak posao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

-Ja odgajam naše dvoje dece, iskreno, i odrasla sam u porodici u kojoj je bilo dvoje dece… Imam dve ruke i posvećena sam našoj deci. Posvećena sam tome da im se dajem u potpunosti, ali uravnoteženo. Imam i njega… kao ‘bebu’, on zahteva mnogo pažnje, takođe (Novak). Imam pune ruke posla, i mislim da mi više dece nije potrebno – ispričala je Jelena u jednom intervjuu i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Ali, razumem i njega. Propustio je mnogo toga, i verovatno će kad završi karijeru želeti još jedno dete. Ne kažem da je moje ‘ne’ definitivno… ali to ‘ne’ je moj izbor, osim ako se sticajem okolnosti ne desi drugačije – iskrena je Jelena koja je sa decom i Noletom praznike provela obilazeći planine Srbije.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ