Star

January 21, 2021 18:00

By

Novaka zatvorili u KARANTIN! Jelena MOLI da joj dozvole let u Australiju!

Novak Đoković trenutno boravi u dvonedeljnom karantinu u Adelejdu u Australiji gde ga čeka početak teniskog turnira koji je zakazan za 6. februar. Za to vreme Jelena je sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom u Marbelji, odakle svakodnevno zove Noleta i moli ga da joj omogući da mu se pridruži piše STAR.

Ne može da izdrži bez njega mesec dana

Jelena je navikla da prati Novaka na svim turnirima. Spakuje se sa decom, povede dadilju i uz njenu pomoć uspeva da brine i o deci, ali i da se nađe Noletu. Međutim, pošto je Australijan open bio pod velikim znakom pitanja zbog pandemije, vlasti su dozvolile da u zemlju uđu samo teniseri i njihov stručni štab. To je mnogo iznerviralo Jelenu. Smatrala je da i porodice tenisera treba da putuju, jer će sve to predugo trajati zbog obaveznog karantina. Međutim, vlasti Australije su jako rigorozne ove godine, prete velikim kaznama ko se od tenisera ne bude pridržavao protokola i pravila, pa Jelena jedino preko TV prenosa može da gleda muža – ispričao  je izvor blizak Đokovićima za STAR i dodao:

Biće razdvojeni više od mesec dana, što Jeleni mnogo smeta, a i deca stalno pitaju za oca. U svemu joj pomaže Noletov srednji brat Marko koji je sa njima u Španiji, ali njoj ni to nije dovoljno. Non-stop zove Novaka telefonom, kuka i plače u slušalicu, moli ga da vidi nekako da i oni doputuju kada počne turnir. On ne može da joj objasni da je Australija potpuno zatvorena za strance i da on živi kao u kavezu zbog obaveznog karantina. Sve ovo i njemu teško pada, još mu i Jelena kuka i stvara mu dodatnu nervozu. Nadam se da će izdržati pritisak i da će moći da se koncentriše na turnir – objasnio je za STAR izvor blizak Noletu koji se nada da će teniser ostati zdrav do početka turnira.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR