Novi član žirija Zvezda Granda
Svet

20 Oktobra, 2022 23:09

Popović zbog Jovane Jeremić izbacuje jednog člana žirija: Ona dolazi da bude nova Karleuša

Novi član žirija Zvezda Granda možda bude Jovana Jeremić

Poslednjih dana glavna tema svih medija je potpisivanje ugovora između Grand produkcije i televizije Pink, na kojoj će se ubuduće emitovati emisija Zvezde Granda.

A, kako uvek isprati sva medijska dešavanja i o njima da svoj sud, voditeljka Jovana Jeremić je to učinila i ovaj put. Ona je ovaj put pecnula Sašu Popovića uz reči da se Lesi malo fucnuo, ali da će povratiti stari sjaj dlake. A, sada je u intervjuu koji je dala za novi broj magazina Svet objsanila i šta je mislila kada je ovo izgovorila.

Pročitajte: Saša prodao Zvezde Granda, nije ni trepnuo – Karleuša Popoviću sasula sve u lice, sada si najniže pao

Instagram

– Ja pratim sve što se dešava u medijima, i bavim se i šoubiznisom, a ne samo no-vinarstvom, zato i jesam najpopularniji voditelj u zemlji i regionu. Čak sam popularnija i od 99 odsto pevačica.  Moja slava je takva. Što se tiče Saleta, normalno je da ću prokomentarisati prelazak Zvezda Granda na Pink jer to jeste nuklearna bomba na medijskom polju, a koju je Željko Mitrović svesno i uspešno bacio – rekla je Jovana pa dodala:

– Ja Sašu ekstremno poštujem. On je veliki profesionalac, ali da se malo fucnuo, jeste. Osedeo je, što je normalno i ide sa godinama. I ja ću se fucnuti u njegovim godinama, ali ću se truditi da ne me-
njam tim koji dobija. Mislim da su se Zvezde Granda vratile tamo gde i pripadaju i da nije ni trebalo da odlaze. Mislim da je Saša naučio životnu lekciju, a Željko ga je prihvatio, što mnoge gazde ne bi uradile – jasna je Jeremićka.

Pročitajte: Jovana Jeremić zbog izjave o ćerki navukla na sebe gnev javnosti – Evo čemu će je sve učiti 

* Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, jel takav slučaj i sa Sašom i Suzanom?

– Apsolunto. Ja obožavam Suzanu, poštujem je i cenim. Ona je škorpija kao i ja. Iza svakog uspešnog muškarca stoji jedna škorpija. Eto ga novi Jovanizam.

* Ko je tebi najzanimljiviji u žiriju?
– Ja, ja ću biti nova članica. Kandidujem se kod Popovića da budem novi član žirija.

* Umesto koga? Ko treba da ode jer je najdosadniji?

– Ne, ne. Neka me ubace kao sedmog člana žirija, kao dodatak. Ja im falim. Njima zapravo fali nova Karleuša, oni to nemaju, niti mogu da nađu. Pošto Karleuša ne ide na Pink, neka uzmu mene. Ja sam gora od Karleuše.

*Ko ti je najzanimljiviji od aktulenih članova, ko zna da pravi šou?

– Marija Šerifović. Ona je jedina kompletna.

Pročitajte: Ceca nije više tako fina – Odlučila da Karleuši zauvek zatvori vrata Granda

Rajko Ristić

* A Ceca? Je l uspela da nadomesti ono što je nestalo Karleušinim odlaskom?

– Ne bih ja to poredila, jer njih dve nemaju istu energiju. Ceca je dala žiriju na težini, na ozbiljnosti, vokalnoj sposobnosti. Ceca ima svoju jako bitnu ulogu. Ceca nije došla da bude skandal majstor, ona to nikad nije bila. To nije njen stil. U tom smislu Ceca je deo žirija kao najbolja pevačica u zemlji, tu nema priče. Ona je naša najveća zvezda, a žiriju fali skandal majstor. Ja treba da budem ta koja pravi haos. Zapamtite, ja sam jedina koja je gora od Karleuše.

Ata images

* Je l i dalje misliš, kao što si jednom prilikom izjavila, da ćeš moći Jelenu da vratiš na Pink?

– Ja to ne znam, i ne bih ulazila u te odnose, jer je to nešto na najvišem nivou. Nemam tu uplive i ne želim da se mešam, ali bih svakako volela da se to desi, jer je Jelena jedna velika zvezda i volim je, baš kao i Cecu. Ja njih ne razdvajam. Jelena je velika zvezda i mesto joj je na Pinku – rekla je Jovana.

OSTATAK INTERVJU MOŽETE PROČITATI U NOVOM BROJU SVETA

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM