Venčanje Anđelke Prpić
Svet

January 16, 2023 17:50

By

Anđelka donela odluku u vezi novog dečka: Bivši muž likuje

Novi dečko Anđelke Prpić na mukama zbog njene odluke

Anđelka Prpić je, kako tvrdi izvor blizak glumici, u petom mesecu trudnoće, a dete navodno očekuje sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija.  Anđelka i Dario su se razišli sporazumno i posle razvoda su bili u korektnim odnosima sve dok on nije saznao da je novi dečko Anđelke Prpić njegov nesuđeni kum.

Pročitajte: Da ne zovu Darija za kuma – Udaje se Anđelka Prpić, mladoženja uslovio glumicu 

Anđelka sa novim dečkom/ Instagram printscreen

Međutim, čini se da, bez obzira na bes koji sada oseća prema bivšoj supruzi, Daria i Anđelku će pored njihovog sina Jakše zauvek vezivati i još nešto. Naime, iako ima novog partnera, glumica je rešena da zadrži prezime bivšeg muža, piše Gloria.

Pročitajte: Stala na put ogovaranjima, Anđelka Prpić konačno progovorila o novoj ljubavi – Marko je

Anđelkin bivši muž

Ata images

– Neću menjati prezime Prpić, saživela sam se s njim. S druge strane, dete mi se tako preziva, pa mi je prirodno i logično da ga zadržim. Na početku karijere, kad sam snimala “Žene sa Dedinja”, imala sam devojačko prezime Stević. Ubrzo sam se udala i uzela Prpić. Što bi rekla moja drugarica Mama: “Pa, maco, mi sad ne kažemo idemo kod Anđelke, nego kod Prpićke. Nemoj to molim te da menjaš”. Da se ne osećam dobro u toj koži, verovatno bih ga promenila. Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga treba da se oslobodim – rekla je Anđelka pa dodala:

Pročitajte: Anđelkinog bivšeg muža pogodila izdaja – Ništa joj nije sveto, bio mi je prijatelj

Ata images

– Razvod može da se doživi kao poraz, ali ja ne mislim da je tako. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakt s njegovim tatom i sestrom, on s mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama – rekla je odmah posle razvoda glumica.

Nije poznato da li posle svega misli isto i kako će novi dečko Anđelke Prpić reagovati na činjenicu da će glumica zadržati prezime bivšeg muža.

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: LINKEDIN, ATA IMAGES, INSTAGRAM