Novi dečko Danijele Martinović
ekskluzivno

5 Marta, 2023 22:00

Pa ona cveta: Danijela Martinović uslikana sa novim dečkom, mnogo je bolji frajer od Graša FOTO

Novi dečko Danijele Martinović je pravi frajer

Pre skoro dve godine kao bomba odjeknula je vest u regionalnim medijima – Petar Grašo i Danijela Martinović stavili su tačku na ljubav dugu dve i po decenije. Sve njihove fanove zanimao je razlog njihovog rastanka, a oni su ostali dosledni svojim stavovima pa se tim povodom nisu oglašavali javno.

Pročitajte: Iznenadićete se – Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog hrvatskog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO

Novi dečko Danijele Martinović

Foto: Ata images

Hrvatski muzičar ubrzo nakon raskida sreću je pronašao pored 15 godina mlađe koleginice i ćerke njegovog saradnika, Tončija Huljića, Hane sa kojom se prošlog februara venčao a pre nekoliko meseci na svet je stigla i njihova prva ćerka Alba. Danijela na pitanja sedme sile o bračnom paru Grašo nikada nije želela da govori, a istovremeno je bila tajnovita i kada je njen ljubavni život u pitanju.

Pročitajte: Ostavio je i ubrzo oženio drugu, Petar Grašo otkrio u kakvim je danas odnosima sa Danijelom Martinović

Novi dečko Danijele Martinović

Ata images

Ipak, i pevačica je našla sreću u ljubavi. Novi dečko Danijele Martinović je zagrebački policajac Josip Plavić. Bivša partnerka Petra Graša otkrila je detalje nove ljubavi, a kako nezvanično saznaju mediji, iza sebe ima brak u kome je dobio ćerku. Osim što je kriminalistički inspektor, poznat je i u estradnim krugovima kao rok pevač i gitarista. Prema podacima na internetu, član je benda “Izvan Zakona”, osnovanog 1991. godine.

Pročitajte: Duplo je mlađi od Graša – Ovaj poznati frajer je osvojio Danijelu Martinović FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Plavić i Martinovićeva zajedno su pozirali pred objektivom hrvatske Glorije, a sudeći po komentarima ispod fotografija, ovaj frajer mnogo bolje stoji Danijeli od pevača koji joj je slomio srce.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images