Bolest Danijele Martinović
ekskluzivno

3 Decembra, 2022 18:45

Duplo je mlađi od Graša: Ovaj poznati frajer je osvojio Danijelu Martinović FOTO

Novi dečko Danijele Martinović može biti ovaj fudbaler?

Otkako je raskinula emotivnu vezu sa kolegom Petrom Grašom, koja je trajala dve i po decenije, ljubavni život Danijele Martinović ne prestaje da intrigira regionalne medije. Pevačica se retko pojavljuje u javnosti a na temu ljubavi ne želi da daje nikakve odgovore.

Pročitajte: O ovome ni u ludilu nisam maštala – Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!

Novi dečko Danijele Martinović

Foto: Ata images

Nije krila da joj je raskid sa Grašom teško pao, s obzirom da je pevač ubrzo nakon Danijele sreću pronašao u zagrljaju petnaest godina mlađe Hane Huljić sa kojom danas ima četvoromesečnu ćerku Albu. Međutim, izgleda da se pojavio neko ko je privukao Danijelinu pažnju.

Kako je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu, sve oči uprte su u Katar, a hrvatska reprezentacija se plasirala u osminu finala. Jedan od najzaslužnijih za prolaz dalje svakako je Joško Gvardiol, a ono što je upravo on uradio oduševilo je popularnu pevačicu. Naime, pevačica je na društvenim mrežama objavila video zapis na kojem fubaler, čisteći ribu, peva njenu pesmu „Da je slađe zaspati“. Stihovima u pjesmi, 20-godišnjak aludira na svoj ljubavni status.

Pročitajte: Petar Grašo prvi put o Hani, ćerki i odnosu sa Tončijem – Tast mi je zamerio

Novi dečko Danijele Martinović

Foto: Instagram

Danijelini fanovi počeli su da spekulišu kako bi novi dečko Danijele Martinović upravo mogao da bude mlađani fudbaler, međutim to je sve ostalo samo na nagađanjima. Lepa plavuša i dalje je slobodna a vreme će pokazati koji je taj gospodin pravi koji će ponosno nositi titulu novi dečko Danijele Martinović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.hr

FOTO: Ata images