Novi dečko Đine Džinović
Svet

5 Januara, 2023 11:30

Navalio na Đinu kao blesav: Ćerka Harisa i Meline ponovo zadaje glavobolje, evo s kim se javno ljubila FOTO

Novi dečko Đine Džinović očaran je Harisovom naslednicom

Đina Džinović, ćerka kreatorke Meline i pevača Harisa Džinovića, jedna je od popularnijih na društvenim mrežama. Svaka njena fotografija privuče veliku pažnju javnosti, pa i izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga.

Pročitajte: Haris Džinović ima novog zeta 

odluka đine džinović

Foto: ATA images

Naslednica poznatih roditelja bila je u dugogodišnjoj vezi sa nekadašnjim igračem Crvene zvezde, a danas slovenačkog Domžalea, Andrejem Đurićem. Mladi par je u više navrata isticao da je među njima velika ljubav, sve dok javnost nije bila iznenađena naprasnim raskidom.

Od tada se u više navrata nagađalo ko je izabranik mlađane Đine, sve dok ona sinoć, u kasne sate nije okačila više fotografija na kojima razmenjuje nežnosti, sa izvesnim Andrejem, čiji je Instagram profil zaključan, te je javnost, za sada, ostala uskraćena za više detalja o njemu.

Pročitajte: Đina Džinović posle raskida otvorila dušu – Toliko ga volim, on je jedini čovek za mene…

Naslednica Harisa Džinovića s njim provodi vreme

Foto: Instagram

Podsetimo, nakon što je Mihajlo Veruović Vojaž početkom prošle godine raskinuo vezu sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, mediji su ga često povezivali sa mnogim lepoticama, pa je između ostalog tema brojnih spekulacija bio njegov odnos sa Đinom. Tada se treper oglasio na Instagramu i odgovorio na jedno od brojnih pitanja vezanih za to da li su njih dvoje u vezi.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više – Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

– Kratko i jasno – nismo. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu.. Pustite me na miru, nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško – ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da se**ualizuju sve što vide. Da, „izlazimo u restorane“, i da „često smo zajedno“, ali smo isključivo prijatelji. A lažima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nešto u životu – napisao je tada Mihajlo, evidentno besan zbog svega što se piše u medijima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram