Razvod Meline i Harisa svet portal svet
Svet

August 19, 2022 11:35

By

Haris Džinović ima novog zeta: Poznati muzičar u krevetu pored lepe Đine (foto)

Novi dečko Đine Džinović učinio sve da preboli Andreja

Svi koji misle da će ljubav Đine Džinović i fudbalera Andreja Đurića opstati uprkos njegovom preseljenju zbog poslovnih obaveza grdno su se prevarili. Andrej i Đina su raskinuli, a Melinina i Harisova ćerka sve je nedavno potvrdila na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte: Đina Džinović danas važi za lepoticu, a evo kako je izgledala pre plastičnih operacija (foto) 

Novi dečko Đine Džinović

– Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da opišem koliko divljenje imam prema njemu. On je u svakom smilu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri-pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugom – napisala je Đina i naglasila da se na ovu temu više neće oglašavati, piše Hello!

Ali, izgleda da je nova ljubav već stigla u njen život! Đina je sve iznenadila kada je na njenom TikToku osvanuo snimak iz kreveta sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Pročitajte: Đina Džinović posle raskida otvorila dušu – Toliko ga volim, on je jedini čovek za mene… 

Novi dečko Đine Džinović

Mnogi su odmah pomislili da je reč o novoj romansi, a nakon velikog broja komentara tog tipa, Đina je odlučila da se oglasi.

– Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat – naglasila je ona i tako otkrila da je vrata novoj ljubavi zaista otvorila. O kome je reč, do sada javnosti nije poznato.

On je najvažniji muškarac u njenom životu

Koliko god puta se zaljubljivala i odljubljivala, jedan muškarac će zauvek zauzimati najvažnije mesto u Đininom životu, a to je njen otac Haris. Ćerka legendarnog pevača ne krije koliko je vezana za oca, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je i jednu prelepu uspomenu iz detinjstva.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM, TIK TOK