Darkova bivša Marina Gagić
ekskluzivno

October 8, 2022 18:45

By

Konačno prebolela Darka: Marinu Gagić ljubi novi dečko, svi komentarišu njegovu sličnost sa Lazićem (foto)

Novi dečko Marine Gagić je ovaj frajer

Iako se nedavno spekulisalo da su Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić obnovili ljubav, do toga ipak nije došlo. Naime, oni su samo izgladili svoje odnose i zajedno učestvuju u odgajanju sina Alekseja koji je pre nekoliko meseci proslavio treći rođendan. Te je tako društvenim mrežama kružio snimak gde pevač dočekuje na aerodromu Marinu i Alekseja pa je to podgrejalo priče o pomirenju.

Pročitajte: Marina Gagić: „Darko me nije VOLEO”!

Novi dečko Marine Gagić

Foto: Ivan Vučićević

Međutim, nedugo nakon toga Darko je objavio fotografiju iz teretane sa novom izabranicom Katarinom koju je prethodne nedelje predstavio u javnosti. Marina sigurno nije ostala imuna na njegove nove ljubavne izbore, ali ovog puta se nije oglašavala u medijima na tu temu, već je sačekala svojih pet minuta.

Juče je prvi put objavila video snimak na kojem je ljubi njen novi izabranik, a svi su se složili da ona blista od sreće. Nasmejana i vidno raspoložena, Gagićeva je izašla na večeru sa dečkom, pa je zabeležila prisni trenutak. Novi dečko Marine Gagić je izvesni Jovan koji je sušta suprotnost Darku Laziću.

Pročitajte: Ne plaši se za svoju bezbednost – Darko Lazić sa novom devojkom zbog koje mu prete, Marina će pozeleneti od muke (foto)

Novi dečko Marine Gagić

Foto: Instagram

Novi dečko Marine Gagić

Foto: Instagram

 

Kako je pevač prihvatio Marinin novi ljubavni izbor, i da li je ovo narušilo njihove dobre odnose, ne znamo ali jedno je sigurno, Gagićeva u novoj ljubavi u potpunosti uživa.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram