Rođendan Sanje Marinković
Svet

11 децембра, 2022 12:30

Sreća nije da se krije: On je novi izabranik Sanje Marinković, voditeljka potvrdila lepe vesti

Novi dečko Sanje Marinković i dalje je misterija za javnost

Otkako je pre dve godine okončala deceniju dug brak, Sanja Marinković ne želi da otkriva detalje iz emotivnog života. Nakon ljubavnog brodoloma sa bivšim suprugom, Aleksandrom Uhrinom, voditeljka se povukla u sebe i vodi se onom izrekom: „Ne pričaj o sreći, da bi bio srećan“.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Novi dečko Sanje Marinković

Foto: Instagram

Razvod, prekid prijateljstva sa Vesnom Dedić i smrt oca popularnu voditeljku su potpuno poremetili, pa joj je trebalo vreme da sve to otpati i nastavi dalje. Vreme za sreću i osmehe je izgleda ponovo pokucalo na vrata autorke emisije „Magazin In“, a sve to otkrio je njen kolega, Milan Milošević.

Gostujući u Sanjinoj emisiji, Milan je zajedno sa Marinkovićevom „pretresao“ sve goste škakljivim pitanjima, a nije štedeo ni Sanju, pa je tako otkrio da novi dečko Sanje Marinković itekako postoji u voditeljkinom životu.

Pročitajte: Kriza srednjih godina – Sanja Marinković načinila nesvakidašnji potez, od nje ovo niko nije očekivao (foto)

Novi dečko Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

– Ubeđen sam da imaš dečka, sijaš! I prošle godine sam ti to rekao i bio sam u pravu – naveo je voditelj u emisiji „Magazin IN“ i izazvao misteriozni osmeh kod Sanje kojim je ona potvrdila lepe vesti.

Iako još uvek ne želi da otkriva identitet, novi dečko Sanje Marinković voditeljki čini svaki dan lepšim i vratio joj je veru u ljubav nakon razvoda. Da sija primetili su svi iz njene okoline, a kako se spekuliše misteriozni muškarac praviće joj društvo u toplijim krajevima gde će dočekati Novu godinu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Magazin In

FOTO: Instagram