Novi dečko Tanje Savić
Svet

5 Decembra, 2022 18:15

U njemu je pronašla utehu posle Dušana i Draška: Novi dečko Tanje Savić je zadužen za njen osmeh

Novi dečko Tanje Savić pevačicin je razlog za osmeh

Nakon brojnih turbulencija i borbe da njeni sinovi koje je otac nasilno odveo u Australiju ponovo dođu u Srbiju, Tanja Savić se povukla u medijsku ilegalu. Pevačica uživa nadomak rodnog Smedereva sa naslednicima Đorđem i Maksimom, a u retkim prilikama kada se pojavi ispred fotoreportera svi mogu da primete da folk pevačica blista.

Pročitajte: Sve priznala -Novi dečko Tanje Savić je razlog njenog cvetanja

Novi dečko tanje savić

Foto: Instagram

Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju pa je konačno progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Dušanom. Maksim i Đorđe se redovno čuju sa Jovančevićem, a kako kaže i ona bi volela da je u kontaktu sa njim, ali on to uporno odbija. Kako je tom prilikom Tanja rekla, dogodila se situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

– Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života – dodala je ona.

Pročitajte: Tanja Savić priznala da je zaljubljena, a on je otkrio i kakva je kad se zaljubi

dušan stiže u srbiju

Foto: Rajko Ristić

Međutim ono što sve interesuje jeste ko je novi dečko Tanje Savić. Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.

– Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju – izjavila je pevačica za „24sedam“ te tako potvrdila da novi dečko Tanje Savić itekako postoji i da joj život čini lepšim.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Ata images