Scandal

13 Novembra, 2020 20:00

NOVI DETALJI! Sevićka tera Darka u ZATVOR!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Darko Lazić vrlo lako može da završi u zatvoru jer još uvek nije platio neizmirene alimentacije, zbog kojih se protiv njega vodi sudski postupak.

Još joj nije dao ni dinara za alimentacije!

Dugim rečima, ukoliko u određenom vremenskom roku ne isplati dugovanja bivšoj ženi Ani Sević koja ga i tereti da joj nije isplatio ni dinara od sume koja je preko suda određena, a na ime alimentacije za ćerkicu Lorenu koju imaju iz zajedničkog braka, Laziću sleduje krivična prijava i odlazak u zatvor!

Podsećanja radi, Ana Sević je izgubila strpljenje za bivšeg muža koji joj, kako je navela, nije plaćao alimentacije za dete, pa ga je tužila. Do sada joj, kako je navedeno, duguje 10.000 evra i ukoliko to ne plati, može lako da se nađe iza rešetaka. Da sve bude gore, Darko je, kako Ana tvrdi, javno u jednoj emisiji slagao da ćerku nije video godinu dana i da ga deteta namerno lišava bivša žena kako bi mu se svetila, međutim, Ana ga je demantovala snimkom od prošlog leta na kom se vidi da je Lorena kod oca.

U međuvremenu je još više pobesnela jer je Darko optužio da se služi detetom da bi njemu napakostila, pa je najavila da će ga i za te klevete tužiti nakon što se porodi.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!