Majka Nataše Bekvalac
Svet

January 31, 2023 22:00

By

Nataša Bekvalac pokazala novo ljubavno gnezdo a pored nje ON: Hvala ti i VOLIM TE… FOTO

Novi dom Nataše Bekvalac pravi je raj za uživanje

Dizajner enterijera Filip Rašković je na svom Instagram profilu pokazao kako je uredio novi dom Nataše Bekvalac. Životni prostor pevačice pretvorio je u luksuznu oazu, u kojoj su upečatljivi komadi nameštaja pametno uklopljeni u smirenu paletu boja.

Pročitajte: Nataša Bekvalac i Rasta zajedno u gradu ljubavi – Sve pršti od

Salaš Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Imali smo priliku da vidimo delić Natašine dnevne sobe sa trepezarijom, a očigledno je da stan ima „open concept“. Rašković je u centralno mesto postavio asimetričan trepezarijski sto na kojem ovalnu belu ploču s jedne strane drži efektno postolje od rustikalno obrađenog mermera, kao i retro stolice. Puno pažnje privlači i spektakularni beli kamin modernog minimalističkog dizajna.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba, Nataša Bekvalac rekla da – Četvrta sreća, verujem da si ti moja srodna duša

Foto: ATA images

Naravno, detalji u vidu neobičnog lustera, minimalističkih vaza i zelenila su ključni za celokupni utisak prostorije.

Dnevna soba je baš u skandinavskom stilu – u neutralnim tonovima, s fokusom na praktičnost i udobnost. Filip je za Natašu odabrao trenutno najpopularniji model sofe koji je nizak i bez nogarića, kao i stakleni sto koji doprinosi „čistoj“ estetici prostora, piše Nova show.

Pročitajte: Tuga zakucala na vrata porodičnog doma – Nataša Bekvalac neutešna zbog onog što se desilo maloj Katji

Foto: ATA images

Tri lustera zanimljivih oblika su interesantan detalj koji se odmah primeti.

– Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja W.S. Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo ispočetka. Od poda do plafona. Faza-siva! Želela sam samo jedno – da ništa, baš ništa, ni jedna jedina stvar , stinica, nema veze sa proslošću. Ove devojke ne žive u proslosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumeti od PRIJATELJA KUĆE. Od kada smo se upoznali i postali prijatelji imala sam zelju da baš i samo on, uredi naš dom. Napokon, Filip je pristao. Ovaj dom konačno je postao naše ogledalo. I konačno mi se sviđa šta u njemu vidim! Hvala ti i volim te – glasila je poruka prijatelju koji je odradio maestralan posao.

Pročitajte: Diplomirala je sa čistom desetkom – Nikad ne biste pogodili šta je Nataša Bekvalac po obrazovanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova show

FOTO: ATA images