novi dom nikole koja
Svet

March 14, 2023 18:15

By

Ostvario je svoju najveću želju: Čestitke pljušte sa svih strana, glumac nikad srećniji FOTO

Novi dom Nikole Koja daleko od grada prava je oaza lepote i harmonije

Kada ga umore obaveze, gradska gužva i buka spas pronalazi u prirodi među cvećem i drvećem u svom novom domu. Čuveni glumac Nikola Kojo godinama je sa svojom porodicom živeo u samom srce Beograda. Letnje vrućine, buka i gužva su ga neterale da razmisli o kupovini nekretnine daleko od grada.

Pročitajte: Ovo je 12 godina mlađa lepotica zbog koje je Nikola Kojo ostavio dugogodišnju izabranicu

Karijera Nikole Koja

Ata images

Svoj san o kućici ušuškanoj u prirodi ostvatrio je pre više od 5 gidina kada se počastio prelepom vikendicom u Sopotu. Drvenu kuću opremio je po svom ukusu, ali se trudio i da članovi njegove porodice uživaju i imaju u njoj sve što im je potrebno za život i još važnije za uživanje. Upravo zbog toga je u dvorištu napravio bazen, u kojem najviše uživaju njegove ćerke, a za sebe je imao poseban dar, vreću za boks koja mu služi za vežbanje i relaksaciju od nakupljenog stresa. Nikola i njegova porodica su toliko očarani novim domom da u Beograd dođu tek kada su temperature u debelom minusu, dok ostatak godine provode u Sopotu. Selo im očigledno prija iako su odrastali u gradu.

Selo Rogača, udaljeno je nekih šezdesetak kilometara od Beograda, što nije predaleko i ako ima potrebu za kratko vreme može da dođe do glavnog grada. Svaki meštanin zna gde je kuća Nikole Koja. Kažu da vreme najčešće provodi na jednom uzvišenju gde ima pogled na brojna brda, a oko njega se nalaze kukuruzi i jedva se putem može stići do njegove kuće.

Pročitajte: Nikola Kojo napravio svoj mali raj – Glumac sa porodicom živi u zelenoj oazi daleko od Beograda

Karijera Nikole Koja

Ata images

Pre desetak godina, Nikola je imao ideju da tu napravi svojevrsnu komunu za sve umetnike koji žele da pobegnu od grada, te je u prvom trenutku tu trebalo placeve da kupe brojne filmadžije. Međutim zbog problema oko papirologije i drugih sredstava odustali su od ove ideje, jedini istrajan u tome bio je Koja.

– Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan – rekao je prošle godine jedan meštanin, a potom pokazao na jednu njivu koja vodi do odredišta.

Pročitajte: Ljubav jača od svega – Nikola Kojo napisao emotivnu poruku svojoj Aleksandri (foto)

Karijera Nikole Koja

Foto: Ata images

Nikola je na društvenim mrežama podelio fotografiju svoje drvene kuće, a na osnovu nje smo mogli da vidimo da je opasana livadama, a drugih kuća nema ni na vidiku. U velikom dvorištu nalazi se bazen, pomoćne kućice, trambolina za ćerkice, stari auto sa kojim se verovatno glumac vozi po selu i brojni baštenski nameštaj. Sve je uredno i pod konac, Koja većinu poslova u dvorištu obavlja sam.

– Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj – kažu meštani.

Pročitajte: Podmladio se – Pogledajte kako sada izgleda Nikola Kojo, ko bi mu dao 55 godina (foto)

Foto: ATA images

U centru sela, ali i okolnim mestima svi znaju za glumca, a meštani tvrde da vodi život kao sav normalan svet.

– Znamo o kome se radi naravno. Kao komšija je divan i neverovatno ljubazan – rekao je tom prilikom jedan od meštana koji se našao u blizini imanja, preneo je Blic svojevremeno.

Meštani su oduševljeni glumcem, iako kod njega ne svraćaju na kafu jer misle da nemaju zajedničkih tama. Mnogi kažu da su mu zahvalni jer je uspeo da natera ljude iz opštine da im asfaltiraju put, makar samo do skretanja za njegovu kuću. To smo i primetili jer se do skretanja za Kojin dom vozite uređenim putem, a onda se nastavlja makadam.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images