Novi partner Danijele Dimitrovske
Svet

May 23, 2023 21:02

By

I ona je našla znatno mlađeg: Ovaj biznismen je novi dečko Ognjenove bivše supruge Danijele

Novi partner Danijele Dimitrovske je poznati biznismen

Dugo se već piše o romansi Ognjena Amidžića i njegove nove izabranice, dok su za njegovu bivšu suprugu Danijelu Dimitrovsku svi mislili da je slobodna. No, kako piše magazin Story, bivša manekenka je u vezi već pola godine.

Pročitajte Reči prevarene žene dugo će odzvanjati – Danijela Dimitrovska nije štedela Ognjena i Minu, ovo je prava istina 

Novi partner Danijele Dimitrovske

Rajko Ristić

Novi partner Danijele Dimitrovske zove se Jevrem, bivši je sportista i važi za jednog od najzgodnijih Beograđana, otkriva izvor za Story.

– Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao… Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru – kaže izvor.

Pročitajte Ognjen Amidžić konačno progovorio o devojci Mini – Ovo su pravila koja mora da poštuje da bi bila sa njim

Novi partner Danijele Dimitrovske

Ova ljubav na prvi pogled traje oko šest meseci. U početku su krili da su zajedno, ali su posle nekog vremena počeli da izlaze u beogradske restorane, tako da se po prestonici već pročulo o novom paru.

Da je sigurna u svoje emocije, pokazuje i podatak da Danijela Jevrema upoznala sa svojim prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Takođe, mladi biznismen je potpuno „izgubio glavu“ za Dimitrovskom i s njom ima ozbiljne planove, potpuno siguran da je ona prava.

Pročitajte Matija postaje stariji brat – Danijela Dimitrovska nedugo nakon razvoda objavila vesti o trudnoći FOTO

Novi partner Danijele Dimitrovske

Instagram

Inače, novi partner Danijele Dimitrovske se uspešno bavio sportom, a sada ima privatni biznis. Od Danijele je mlađi šest godina, što im u odnosu ne predstavlja nikakav problem, budući da je zreo muškarac sa ustaljenim i zdravim životnim stilom. Njih dvoje su nedavno bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Atini, što se vidi i na njegovom „Instagram“ profilu. Danijela u tom periodu nije objavljivala fotografije, verovatno sa željom da svoju vezu još malo drži u tajnosti kako bi je oslobodila pritiska medija koji će sada, bez sumnje, uslediti.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES