Star

9 Oktobra, 2020 22:36

NOVI RAT! Andreana Čekić ogovara Radu na SVA USTA!

Rada Manojlović i Andreana Čekić više nisu u dobrim odnosima!

Pukla tikva!

Kako saznajemo, Andreana ne štedi Radu, pa koristi svaku priliku da je ispljuje kod kolega i menadžera! Kako nam izvor prenosi, njih dve nisu imale direktan sukob, ali je pitanje dana kada će do toga doći!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

Andreana je baš ogorčena na Radu, jer je ona trebalo da snimi pesmu ‘Svadba’ međutim, ona je ipak završila kod Rade – započinje priču naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emir Djulovic official (@emirdjulovic_official) дана

Andreana se posvađala sa Emirom i Sašom Lazićem koji je napisao pesmu Svadba i zato je odbila da je snimi u poslednjem trenutku. Kada je Rada prihvatila da snimi duet sa Emirom, Čekićeva je počela da ogovara Radu s kolegama u fazonu kako je sebi dozvolila da skuplja tuđe otpatke, te da je znala da je Andreana odbila tu pesmu, pa je posle prihvatila tuđe mrvice misleći da će da nadmaši hit ‘Cipele’. Nikome nije bilo jasno zašto Andreana tako priča i šta je problem što je Rada snimila pesmu koju je ona odbila. Poenta je izgleda što je Andreani krivo što je uopšte neko snimio tu pesmu i još više što je ona postala megahit. Nekima je čak rekla kako ne može da veruje da Rada fura i dalje fazon seljančice, pa je jednom rekla kako bi bilo dobro da njena koleginica konačno poseti frizera, a ne da svuda ide čupava… Do Rade su došle sve te priče, ali njoj ne pada na pamet da se prepucava preko medija, već čeka pravu priliku, pa će i te kako da joj odgovori – otkriva naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

Vrhunac netrpeljivosti je bio kada je Andreana preko novina poručila Radi da treba da se čuva saradnika s kojima je ona u svađi i da joj niko od njih ne misli dobro, kao i da je numera ‘Svadba’ namerno podmetnuta Radi, jer ona nije želela da je snimi. Pojedine kolege su to shvatile kao da je Čekićka namerno htela tom izjavom da ukanali Radu jer je ispalo kako ona snima pesme koje joj drugi kažu, a one koje sama želi i odabere! Možda bi joj Radmila i odgovorila javno na prozivke, ali neće da raspravlja sa osobom koja u 21. veku tvrdi da je planeta Zemlja ravna ploča i da nije okrugla, kako je Andreana izjavila u Amidži šouu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана

Ovim povodom pozvali smo Radu Manojlović kako bismo čuli šta kaže na prozivke Čekićke, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, GAJA