Svet

5 Aprila, 2021 11:00

Novi RAT? JK OPLELA po Ceci zbog DISKVALIFIKOVANE takmičarke!

Skandal sa Zvezda Granda se širi, nakon vesti da Vanja Knežević koja je diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda, navodno snima prvi singl uz pomoć Cece Ražnatović, odnosno njenih saradnika, oglasila se i Jelena Karleuša.

Ceca i Jeca opet u klinču?

Da podsetimo Vanja je obajvila stori na Instagramu koji je uvredio Jelenu Karleušu, a Granda produkcija se oglasila jer je takvo ponašanje takmičara za njih neprihvatljivo. Nakon toga danima su se smenjivala izjave članova žirija i javnih ličnosti, o tome šta je Vanja uradila kao i o njenoj diskvalifikacija. Cela stvar je sada kulminirala pa se sukobo prebacio na večite rivalke, Cecu i Jecu.

Povodoma vesti da Ceca, odnosno da  njeni saradnjici, navodno pomažu Vanji, Karleuša se oglasila na Instagramu:

Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj „pomogne“ najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno – napisala je ona, prenosi Mondo.rs.

Mislila sam da se Ražnatovićka posle brukanja kada je pevala onom „sportisti“ u kafiću na rođendanu malo dozvala pameti, jer se tim „gestom“ zgadila svima, ali ona je nastavila sa zvanjem novinara na suđenja sa mnom kako bi opet dobila malo medijskog prostora, jer je nema već dugo na mapi. – nastavila je JK.

Moj savet joj je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo i hvala ku*cu, konačno! – napisala je Jelena, prenosi Mondo.rs

Posle diskvalifkacije, Karleuša je najavila i tužbu protiv Vanje Knežević, a da li će biti novih tužbi između Cece i Jece ostaje da vidimo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM PRINTSCREEN