Scandal

21 Avgusta, 2020 20:00

NOVI RAT! Luna TUŽI Čekićku ZBOG UVREDA?

Nakon što je Andreana Čekić javno isprozivala Lunu Đogani kod Ognjena Amidžića u emisiji rekavši da joj je bolje da batali posao pevačice jer ne ume da peva, Gagijeva i Anabelina ćerka rešila je da pravdu potraži na sudu! Luna je i sama na Instagramu najavila da će tužiti sve one koji je javno uvrede, a izvori SCANDALA! navode da je Čekićka prva na tapetu!

LUNA NEĆE DA TRPI PROZIVKE!

„Luni se smučilo da je svi razapinju i prozivaju. Ona nikoga ne dira i ne uzima u usta, pa je Andreanina konstatacija da ne zna da peva bila kap koja je prelila čašu”, započinje izvor priču za SCANDAL! i dodaje:

„Devojka je sve što je zaradila u rijalitiju, i to ne lako, uložila u pesme, spotove, časove pevanja, tekstove, aranžmane… I te kako se posvetila tom poslu i baš zbog toga neće više nikome da dozvoli da je blati. Svesna je i sama da mora još da radi na sebi, ne ide glavom kroz zid što se posla tiče, ali neće ni da odustane. A od svega je najviše nervira kada čuje tako neke komentare kakav je Andreanin. I njen dečko Marko Miljković je u svemu podržava, i on smatra da treba da tuži sve one koji je prozivaju javno. Nisam siguran da je ona već pokrenula neke tužbe, ali pošto je nakon ove emisije u kojoj je Andreana isprozivala baš poludela, ne bi me čudilo da Čekićka bude prva na listi tuženih“, završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!