svet

January 5, 2015 15:03

By

Novi Star otkriva: Cuca uplašena! Krije tetovažu Šabana!

cuca
Nakon što je Star objavio kako Ivona Negovanović Cuca dobija preteće SMS poruke da će joj biti odsečen prst na kome ima istetovirano ime Šaban, pevačica je morala nešto da preduzme. S obzirom na to da joj ne pada na pamet da skine Šabanovo ime sa prsta, Cuca je počela da nosi prsten na domalom prstu gde je i sama tetovaža. Nedavno smo je uhvatili u “Kafani na vodi”, a čim smo je spazili videli smo da krije tetovažu na prstu.

“Ona se nedavno raspitivala gde može laserom da skine tetovažu jer je shvatila da joj ona donosi samo nevolje, ali je ipak odustala od toga. Kada je odlučila da istetovira Šabanovo ime to je uradila isključivo iz ljubavi, a ne radi nekog marketinga ili kako bi nekom napakostila. Sada, pošto je prošla prvi krug u Pinkovim zvezdama, smatra da joj tetovaža predstavlja problem i zato će je ubuduće kriti velikim prstenom”, priča izvor blizak pevačici.

A U KAKVOM JE CUCA ODNOSU SA RADETOM ČOKANOM ZA KOGA SE PRETPOSTAVLJA DA JOJ JE NOVI DEČKO, KAO I NJIHOVE EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE MOŽETE PRONAĆI U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI.

 

Izvor i foto: Life Content