pojavljivanje Lune Đogani
Svet

25 јануара, 2023 18:15

Luna uživo u emisiji otkrila prelepe vesti: Ćerka Mia i Marko presrećni, uskoro stiže i druga beba

Novo pojavljivanje Lune Đogani sve raspametilo 

Vitka linija, moderna haljina i čizme i frizura koja joj savršeno pristaje upravo je ono što fanovi Lune Đogani žele da vide.

Posle depresije u koju je pala zbog spontanog pobačaja i gubitka bebe, Luna se digla na noge i poručila da predaja nije opcija. Ona i njen suprug Marko MIljković planiraju da dobiju drugo dete i jedva čekaju lepe vesti. Inače, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, Luna je imala savet za svoju rijaliti koleginicu Maju Marinković: 

Pročitajte: Otkrivamo – Evo kako je Luna Đogani uspela da smrša posle porođaja, zavirite u njen jelovnik

Foto: ATA images

– Ne treba više da ulazi u rijaliti, šta će tamo nego treba da se pozabavi svojom glavom iznutra. Dovoljno se promenila spolja, lepa je, sad da poradi više nea unutršanjosti – glasio je dobronameran Lunin savet koji je, kako bismo i sami zaključili rekla iz sopstvenog iskustva, piše SVET.

Pročitajte: Luna Đogani i Jelena Karleuša uradile su nešto što je šokiralo javnost

ATA images

Zatim je prokomentarisala učešće Adama Đoganija: 

– Dopada mi se, on ne voli da se nameće, ne radi stvari za kadar, to neko naziva dosadom i mračnim likom, on je takav, ne pripada tom haosu – istakla je Luna.

Pročitajte: Miljana Kulić završila s Markom Markovićem – Evo šta o svemu misli Stanija

ATA images

– Šta misliš o Luni – bilo je pitanje za Staniju.

– Ja sam nju uvek gotivila. Dobro, uradila je grešku, napravila šta je uradila, ali to je daleko iza nas, ja sam uvek nju gotivila – rekla je Dobrojevićka.

– Ja znam to, stalno sam je napadala, ali znam kakav je čovek, drago mi je što sam je videla – rekla je Luna u emisiji „Amidži šou“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: SVET časopis

FOTO: ATA images