scandal

November 28, 2018 23:00

By

O njenoj vezi sa Vladom Mandićem je brujala Srbija, a onda se Marija Petronijević POVUKLA


Glumica Marija Petronijević, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom Beluči, u poslednje vreme ne pojavljuje se često u javnosti.

Marija Petronijević postigla je veliku slavu ulogom u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, sa Emirom Kusturicom pojavila se na Kanskom festivalu nakon uloge u njegovom filmu “Zavet”, a oprobala se i u voditeljskom poslu. Međutim, poslednjih godina nema je često u javnosti.

Marija je pre sedam godina odlučila da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, kako bi bila bliže svojoj porodici.

– U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima – ispričala je ona tada za “Hello”.

I njen ljubavni život intrigirao je javnost, pogotovo kada je reč o vezi sa rukometašem Vladom Mandićem. Bili su devet meseci u vezi i sve vreme bili tema domaće štampe.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-nova-snajka-u-cecinu-vilu-uselila-se-ruskinja-luna-ce-zavrsiti-na-psihijatriji-ako-prestane-sa-terapijom-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram