Najstarija ćerka Zorice Brunclik
Svet

26 априла, 2022 17:08

Oaza ljubavi na levoj obali Dunava: Zavirite u luksuzni i tek renovirani dom Zorice i Kemiša (VIDEO)

Dom Zorice i Kemiše prava je oaza mira 

Jedna od najuspešnijih pevačica sa naše estrade Zorica Brunclik nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je često hranu koju su imali u omannjim količinama delili međusobno. Danas, Zorica važi za jednu od najuspešnijih i najimućnijih a svo bogatsvo stekla je svojim umećem, divnim glasom i hitovima koji se i dan-danas pevaju.

Pročitajte: Zorica Brunclik otkrila šta ona i Kemiš rade u KREVETU!

Dom Zorice i Kemiše – Nemerljiv uspeh 

Odraz svega toga jeste i velelepna kuća u kojoj živi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom u Krnjači.

Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi olo vas – kazala je Zorica u emisiji „Na večeri kod“ za koju je otvorila vrata doma i dodala:

– Često mi kažu deca: „Što to stlano ponavljaš?“. Ja kažem: „Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe“. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.

Pročitajte: Kemiš o ćerki iz prvog braka nikad ne govori, a od Zorice Brunclik zavisi da li će išta naslediti

Dom Zorice i Kemiše odiše prostranim dvorištem koji poseduje i bazen

Dom Zorice i Kemiša odiše stilskim detaljima, a na snimku se jasno vidi da su neki detalji kuće renovirani. Zorica u okviru dvorišta poseduje i bazen u kom se ona i Miroljub često kupaju preko leta. U full opremljenom domu Zorica i Kemiš poseduju i sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Pročitajte: Sećanje na detinjstvo: Zorica Brunclik nikada sebi neće oprostiti ono što je uradila majci

Ljubav za sva vremena

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su već 37 godina, a njihove emocije ne jenjavaju. Jednom je Zorica otkrila da je Kemiš uvek bio okružen lepim devojkama, a da je nju posmatrao kao „tetku kojoj je uvek ljubio ruke, jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece“. Folk zvezda je ispričala da se jedan od sudbonosnih susreta desio baš u Parizu:

– Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – preneo je svojevremeno“Blic“, a Zorica je priznala da je već tada naslućivala da bi se nešto moglo dogoditi između njih.

Njihov susret rezultirao je brakom i danas uživaju u skladnoj zajednici, srećni i zadiviljni. Kemiš nikada nije krio koliko je zavoleo Zoricu a o njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju priča se kad god se ukaže prilika…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Rajko Ristić