Objava Anastasije Gudelj svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 10:15

By

Anastasija objavila sliku koja je uplašila javnost: Bajka nakon venčanja kratko trajala? FOTO

Objava Anastasije Gudelj šaljivog je karaktera

Ponosna supruga Nemanje Gudelja koja je nedavno stala pred matićara i uzela fudbalerovo prezime prečesto objavljuje postove na Instagramu i to šaljivog karaktera. Nova objava Anastasije Ražnatović mnoge je nasmejala ali ipak postoje i oni koji govore da iza svega što objavi krije tajna poruka.

Objava Anastasije Gudelj – Samo šala ili ima nešto i u zbilji?

Slika koja jeste šašava sadrži još smešniji opis, međutim poznavajući Anastasiju, ovo je potpuno nekarakteristično za nju. Rečenica koja se nalazi ispod slike objašnjava da je Tasa potpuno “van ovog sveta” kao i da prečesto dobija poruke da je – smirena. Objava Anastasije Gudelj, u stvari, objašnjenje zbog čega ljudima vrlo često deluje opušteno, tačnije “hladno” u bukvalnom prevodu.

Objava Anastasije Gudelj svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Tako si hladna. To je zato što sam diskonektovana iz realnosti većinu vremena – glasio je u stvari opis koji je mnoge naterao na pomisao da je nakon građanskog venčanja, bajka u kojoj živi doživela transformaciju.

Objava Anastasije Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Ipak, ovo je smao jedna od onih slika na Insztagramu putem kojih se mnogi pronalaze te često postave u story kako bi i drugima bili zanimljivi.

Objava Anastasije Gudelj – U braku je sve u redu

Podsećanja radi, 28. maja venčali su se Anastasija i Nemanja Gudelj pa je time ozvaničena ljubav između mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović i fudbalera španske Sevilje i reprezentacije Srbije Nemanje Gudelja nakon 9 meseci crkvenog venčanja u Rajinovcu…

Objava Anastasije Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Ceremoniji građanskog venčanja su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak. Anastasija je zablistala u haljini od krem satena koji je odabrala za ovaj trenutak, dok se Nemanja opredelio za opuštenu varijantu.

Tajno građansko venčanje upriličeno je u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja i kumova.

Objava Anastasije Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine!

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić