Objava Cece Ražnatović
Svet

March 14, 2023 22:02

By

Cecina objava o smrti Željka Joksimovića potresla region: Svi su u neverici

Objava Cece Ražnatović rastužila ceo region

Folk diva Ceca Ražnatović nije svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, ali kada objavi nešto u roku od nekoliko minuta dobije na hiljade lajkova. Međutim, današnja objava Cece Ražnatović izazvala je opštu pometnju među njenim fanovima.

Pročitajte: Otkrivena tajna bliskosti Cece i Željka Joksimovića a evo sa kojim još mladim glumcima je bila Ražnatovićeva FOTO 

Rajko Ristić

Naime, Ražnatovićka je objavila stari video, na kome u društvu svog velikog prijatelja i kolege Željka Joksimovića peva pesmu “Jedan dan života”, koju u originalu izvodi Mišo Kovač. I to bi naravno veoma obradovalo sve njene pratioce da Ceca ispod videa nije stavila polomljeno srce.

Pročitajte: Na usnama je ostavio neizbrisiv trag – Ceca Ražnatović otkrila čije dodire pamti i dan danas 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Objava Cece Ražnatović zbog toga je mnoge uplašila, jer su pomislili da je Željko preminuo. Reakcije su, naravno, odmah usledile. A, pošto je videla šta je napravila, Ražnatovićeva je odmah promenila emotikon.

Pa, se sada umesto polomljenog, ispod Cecinog i Željkovog videa nalaze tri srca.

Pročitajte: O njoj ništa lepo nema da kaže – Ceca je ovog čoveka neizmerno volela, a sad će je njegove reči zaboleti

Instagram printscreen

Inače, Ceca i Željko su dugogodišnji prijatelji, a Anastasija je jednom prilikom priznala da je kao mala želela da Joksimović postane dečko njene majke.

Fanovi pak, priželjkuju da Ceca i Željko snime duet, a nije nemoguće i da je ova objava Cece Ražnatović najava njihove zajedničke pesme.

Facebook

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM