Svet

2 Februar, 2023 17:52

Karleuša progovorila o Duškovoj novoj devojci: Evo šta misli, da li je bolja riba od nje FOTO

Objava Jelene Karleuše isprovocirala je mnoge

Pop diva Jelena Karleuša uvek pronađe način da isprovocira javnost. Da li svojim stajlingom, da li stavom ili izjavom, tek nikad njeno pojavljivanje i oglašavanje ne prođe neprimećeno.

Ovaj put objava Jelene Karleuše na Instagramu razbesnela je mnoge, ali su u većini oni koji se apsolutno slažu s njom.

Pročitajte: Jelena Karleuša likuje – Zvršeno suđenje Ognjenu Vranješu, a ovakvu kaznu niko nije očekivao 

Rajko Ristić / fotografija bez fotošopa

– Ovako ja editujem slike. Skinem senke, izoštrim, pojačam kontrast. Ukratko- radim kolor korekciju. Meni fotošop lica i tela ( kako bolesnici sebe teše) nije potreban jer sam brutalna riba koja u prirodi izgleda 100 puta bolje nego na fotografijama. J****, hejteri su slobodni da zavide, ja sam slobodna da blokiram g**na. Prate me milioni i još toliko je na blok listi jer ja ne j**em živu silu. Neka istresaju svoje frustracije kod svoje mame ili tamo gde mogu! Kod mene slepci neće lepršati, sori! Desiće se bolja riba samo ako uspem da se kloniram, do tada – uživajte u mojim slikama i snimcima! Kopirajte, divite se, lajkujte, dr*ajte, komentarišite – napisala je Jelena na Instagramu.

Pročitajte: Sećanje na Divnu i na dom gde je bila istinski srećna – Ovde je živela Jelena Karleuša FOTO 

Ova objava Jelene Karleuše isprovocirala je neke pevačicine pratioce, koji smatraju da ono što je napisala baš i nije istina, te da pop diva uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagram fotografijama.

Neki smatraju da je ovo Jelenina poruka Dušku, da nikad neće naći bolju ribu od nje, samo da je našla obilazni put da mu to saopšti.

Bilo kako bilo, ispred vas je Jelenina fotografija koju je napravio naš fotograf i ona koju je Karleuša objavila na Instagramu, pa sami prosudite šta je istina.

Fotografija bez fotošopa / Jelenina fotografija sa Instagrama

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM