Jelena Karleuša rođendan
Svet

April 24, 2023 09:11

By

Bila sam rob sopstvenog partnera… Nakon Karleušinog bolnog priznanja, Duškova reakcija je neočekivana FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu je bolna i svaka reč seče kao mač

Potresena količinom nasilja nad ženama u našoj zemlji, Jelena Karleuša uputila je javni apel i istakla da svaki nasilnik treba biti prijavljen i kažnjen.

Pročitajte Duško se vratio kući – Pomirili se Karleuša i Tošić, niko srećniji od mlađe ćerke Nike FOTO 

Objava Jelene Karleuše o femicidu

Rajko Ristić

Nasilje nad ženama, fizičko i psihičko maltretiranje postalo je svakodnevnica zbog koje se milioni ljudi u našoj zemlji zgražavaju a žene plaše. Upućuju se molbe, javni apeli ali kao da niko ne čuje. I, Jelena smatra da je vreme da se upali crveni alarm…

Pročitajte Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu

Foto: Ata images

Njen apel prenosimo vam u cvelosti:

– Vreme je da se upali crveni alarm! Muškarci ubijaju žene u Srbiji u ludačkom tempu i broju! Porast od 300% u odnosu na isti period prošle godine!!! DOSTA JE! Vreme je za rigorozne zakonske mere kako bi se žene zaštitile! Drage žene, na najmanji znak verbalne ili fizičke agresije, prvo upozorite, a zatim i pozovite policiju. Ne dozvolite da vas zastrašuje, plaši, preti odmazdom ili ucenjuje! Neka mu glavu ohlade u stanici jer takve pi*ke u stanici mnjau mnjau mnjauču kao mace i manji su od makovog zrna! Žene, VI NISTE NIČIJI ROB ILI VLASNIŠTVO, vi ste ravnopravna bića sa istim pravima na slobodu i normalan život! Muškarci koji zlostavljaju žene su obične pi*ke! Zar pi*ka da vas tuče, vređa i UBIJE?! Niste glupe valjda?! Jači je? Super, zovite policiju.

Pročitajte Konačno srećni i nasmejani – Jelena i Duško Tošić sa ćerkama uživaju u Dubaiju, ljubav je pobedila FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu

– Plašite se? Super, zovite policiju. Skupite petlju! Vaš život je najvredniji! Ko jednom krene da se iživljava nad ženom, polako pomera lestvicu i biće sve gore. Učinite sve što je potrebno da NE DA SE VI SKLONITE, NEGO DA TAJ BUDE SKLONJEN! U zatvoru će imati društvo malo jačih muškaraca koji ‘obožavaju‘ baš takve ‘devojčice‘! Dok se ne uvedu STROGI zakoni, morate da se zaštitite SAME! Ne čekajte da izgubite glavu! Ne tolerišite, ne trpite i ne nadajte se da neće više, jer HOĆE! Vaš strah je samo u vašoj glavi! On vas parališe da razmiljašte normalno! Plašite ga se? Jel? Pa eto, to je znak da živite kao PAS.

Pročitajte Karleušu će ovo potpuno dotući – Ova lepotica objavila je fotografiju s Duškom, a njihova ljubav je očigledna

Objava Jelene Karleuše o femicidu

– Ko se plaši partnera ima verovatno razlog. Šta čekate?! Trgnite se! Ok? Ili će i vaše ime da bude u novinama! Ne budite žrtve! Nije vas majka odgajila da vas neko tuče i zlostavlja, vređa, userava vam život. Rođene ste ZA MNOGO BOLJE – napisala je Jelena na svom Instagramu i nastavila:

– Dodala bih još nešto, vrlo važno za sve devojke i žene… Kada dovedete sebe u situaciju da vam muškarac odlučuje ili odobrava kako da se obučete, našminkate ili ofarbate, vi ste već u problemu i podređenom položaju. Kada dovedete sebe u situaciju da muškarac odlučuje da li možete da izađete npr u grad ili gde i koliko, vi ste već ROB. Kada vam muškarac određuje koliko ćete potrošiti, jer nemate svoj dinar, vi ste NAJ*BALE! Kada dovedete sebe u situaciju da muškarca pitate za DOZVOLU za bilo šta, vi ste svoje JA izgubile.

Pročitajte Duško je prošlost, Karleuša u zagrljaju ovog zgodnog njegovog kolege, strast pršti FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu

Foto: Rajko Ristić

– Vi ste krpa. A šta se radi sa krpom? Briše se pod. Ne dozvolite kontrolu, ne dozvolite ulivanje STRAHA! Jer to nije ljubav, to nije veza, to je put ka vašoj nesreći. Ima toliko muškaraca na ovoj planeti, verujte mi. Naravno, nismo sve iste i ja ne očekujem da sve imate stav, petlju i snagu kao ja. Ali moram da vam kažem da se moj jak stav gradio užasnim udarcima, razočaranjem, velikim greškama, tugom i nesrećom!

Pročitajte Porodične svađe ostavile su traga na njoj – Nika Tošić menja život iz korena, Jelena i Duško uplakani FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu

Ata images

Bila sam rob sopstvenog straha, od partnera, rob straha od medija, od javnostiA onda, samo sam rekla DOSTA JE. Shvatila sam da NE MORAM AMA BAŠ NIŠTA. Ne moram da trpim, ne moram da se plašim, ne moram da igram kako drugi kažu, ne moram da slušam, MORAM SAMO DA UMREM. I zato sam odlučila da živim život! Podignute glave! Svaki dan! Oslobođena mišljenja drugih. Uzmite život u svoje ruke. NE BUDITE ROB!!!! Ok?

Pročitajte Ona je ukrala njegovo srce – Duško Tošić ćuti o onome što zanima javnost, ali sada je sve jasno FOTO

Objava Jelene Karleuše o femicidu

Ata images

Objava Jelene Karleuše o femicidu Duška nije dotakla

Glasile su Jelenine iskrene tvrdnje koju je poslednji događaj veoma potresao. Ipak zbog različitih tvrdnji koje je hrabro iznela gde čak pominje da je i ona živela u stranu od medija, javnosti pa čak i partnera, njen još uvek zakoniti suprug se nije oglasio.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić