Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši svet novine svet portal
Svet

May 2, 2023 20:50

By

Dušku definitivno odzvonilo: Karleuša otkrila zašto je muž više ne zanima

Objava Jelene Karleuše o muškarcima i koleginicama je šok

Jelena Karleuša na svojim društvenim mrežama često komentariše dešavanja u svetu, kod nas, na estradi… Iako je zbog javnog iznošenja mišljenja ponekad kritikovana, pop diva ne odustaje.

Pročitajte Duško će da pozeleni od muke kad sazna koga je zavela Karleuša – On je moćnik koga svi znaju 

Objava Jelene Karleuše

Rajko Ristić

I dok su njene objave često usmerene na kritike, današnja objava Jelene Karleuše je potpuno drugačija. Naime, ona je javno pohvalila neke svoje koleginice. Međutim JK ne bi bila JK kad usput nekoga ne bi pecnula, ovaj put je potkačila muškarce.

Pročitajte Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO 

Objava Jelene Karleuše

Instagram

– Na našoj muzičkoj sceni, žene postaju najveće bombetine sa 40 plus. Jelena Rozga, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić… Ne može ni jedna od 20 da im priđe (a muškarci od 20 plus treba da im služe samo za rekreaciju, oni od 40 su dede) Pogledajte kako ove žene izgledaju! Bukvalno kao osveta svim muškarcima ovog sveta – glasi objava Jelene Karleuše.

Pročitajte Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO 

 

Objava Jelene Karleuše

Ata images

S obzirom na to da i Jelena ima 40 plus, te da važi za jednu od naših najzgodnijih dama sa javne scene, nema sumnje da i ona može da se svrsta u grupu sa koleginicama koje je pomenula.

A, u rečima upućenim muškarcima mnogi su prepoznali Duška koji se bliži četrdesetom rođendanu. Neki su čak pomislili i da je Karleuša počela da se zanima za znatno mlađe muškarce.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES