objava miljane kulić
Svet

14 Avgusta, 2022 11:00

Prva objava Miljane Kulić nakon teške borbe za život će vam naterati suze na oči (foto)

Objava Miljane Kulić iznenadila je sve

Miljana Kulić se već nekoliko dana nalazi u Kliničkom centru u Beogradu gde su se lekari svim silama trudili da reše komplikacije nastale nakon operacije u Turskoj. Naime, Miljana se podvrgla operaciji želudca, a po povratku u Srbiju njeno zdravstveno stanje se zakomblikovalo zbog čega su lekari u Nišu morali su da joj odstrane slezinu.

Objava Miljane Kulić tera suze na oči

Nakon toga Miljana je prebačena u Klinički centar u Beogradu odakle se sada i oglasila. Ona je na svom Instagram profilu objavila popularni video snimak koji je i dalje viralan na društvenim mrežama, a koji je nastao tokom njenog učešća u „Zadruzi“.

Pročitajte: Miljana Kulić se bori za život, Marija i Siniša krive lekare – Ovo je doktor koji ju je operisao u Turskoj (foto)

objava miljane kulić

Objava Miljane Kulić je njene fanove nasmejala do suza, a neki od njih poručili su rijaliti zvezdi da ponovo žele da je vide u ovakvom raspoloženju. Podsećamo, tokom Miljanine borbe za život uz nju su sve vreme bili majka Marija Kulić, otac Siniša i dečko Nenad Macanović Bebica koji su neizmerno srećni zbog njenog oporavka.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ