Sukob Miroslava Ilića i Halida Bešlića
Svet

January 27, 2023 20:53

By

Ona je glavni krivac sukoba: Miroslav Ilić i Halid Bešlić se potukli zbog najatraktivnije plavuše na estradi

Obračun Miroslava Ilića i Halida Bešlića desio se u poznatom klubu

Vlasnik nekadašnjeg kluba Duga, Vlada Perović otkrio je brojne dogodovštine iz prošlosti, a između ostalog i kako se desio obračun između Miroslava Ilića i Halida Bešlića. Prvi suprug Lepe Lukić rekao je da je uzrok tuče dva prijatelja, bila niko drugi do voditeljka Suzana Mančić.

Pročitajte: Vlada Perović progovorio o estradi – Devedeset posto pevačica se prostituiše

Ata images

Sve se, kako tvrdi, odigralo početkom devedesetih, u njegovom klubu.

– Sećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umetnici su voleli da se pokažu i dokažu pred lepom ženom. E, baš ta lepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pevala pesmu „Ogledalce“, bila je lepa devojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub – kaže Perović.

Pročitajte: Sukob sa Arkanom promenio sve – Jedan udarac bio je dovoljan da Miroslav Ilić zauvek ostavi nju 

Ata images

U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno preneli šta se desilo.

– Obojica su malo više popili, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Polivali su se pićem i gurali. U to vreme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila lepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina – kroz osmeh kaže Perović.

Pročitajte: Mira nije jedina – Miroslav Ilić suprugu varao i sa ovom poznatom damom

Ata images

Obračun Miroslava Ilića i Halida Bešlića desio se kad su obojica bili pripiti, a pisalo se da je isti slučaj bio i sa Suzanom, međutim, Vlada to demantuje.

– Verujte da Suzanu nikada nisam video pijanu. Dugo sam se družio s njom i nikada nije bila pod uticajem alkohola. Kad se ta frka završila, Miroslav i Halid su nastavili da piju, nigde nisu odlazili – rekao je Vlada na kraju.

Akteri tuče nikada nisu želeli da govore o tome, dok Suzana kaže da ne zna da li se to zaista dogodilo.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES