Star

9 Januara, 2021 18:00

OBRT U BRAKU! Karleuša rađa Dušku SINA!

Poznati numerolog Goca Dragišić za STAR otkriva da Jelenu Karleušu očekuje velika promena u životu, kao i u braku sa Duškom Tošićem, te da će uspeti da prevaziđu sve probleme.

Veliki obrt u braku!

Jelena ima kombinaciju brojeva 778. Ona je neko ko ima izuzetno jaku intuiciju i vodi se njome. Predhodne dve godine za nju su bile godine iskušenja i učenja. Jelena napokon posle teškog ciklusa od devet godina sada u godinu jupitera, što znači da je čeka sreća, uspeh i neka vrsta  vaskrsnuća. Posao će da joj procveta, i sama će biti iznenađena uspehom  koji će ostvariti, a vrlo je moguće da će pokrenuti novi biznis koji nema veze sa muzikom – rekla je Goca za STAR i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ovo je i godina ljubavi. Kao što sam i ranije prognozirala, ona je imala bračnu krizu, ali brak sa Duškom se neće završiti, čak im sledi zbližavanje i emocije će moći da regenerišu jer su njih dvoje karmički povezani. Već u februaru ih čeka ozbiljan razgovor  kojim će da reše sve nesuglasice koje su imali. Jelena ima veliku želju za potomstvom, i 2021. je godina velike plodnosti. Ako se ona i Duško opredele za proširenje porodice, ona će zatrudneti već u junu. Velike su šanse da dobiju dečaka – zaključuje ona.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR