Svet

11 Avgusta, 2020 21:00

OČEKUJU PRINOVU? Luna izabrala ime za BEBU!

Luna Đogani i Marko Miljković sada pouzdano znaju da je njihova ljubav dovoljno jaka da prebrodi sve prepreke, izdrži sva podmetanja i odbije sve neprijatelje koji bi da ih razdvoje.

SIGURNA JE DA ĆE BITI DOBRA MAJKA!

Luna se potpuno opustila uz Marka, oseća se voljenom i zaštićenom i sve češće razmišlja o bebi. Već dugo to želi, ali sada je sigurna da će oboje biti sjajni roditelji:

„Luna i Marko već pričaju kako će im se zvati dete. Ako bude devojčica, Luna bi želala da se zove Mia, a Markovo omiljeno ime je Luka. Tako da, ako bude dečak, ime daje tata, a devojčica mama. U rijalitiju su često pričali o bebi, ali nije bio momenat jer je Luna imala ginekoloških problema. Odmah po izlasku posvetila se svom zdravlju, tako da će sve biti u redu kad bude zatrudnela. Oni bi voleli da se uskoro ostvare u ulozi roditelja i već se psihički pripremaju za to”, kaže za Svet izvor blizak paru, dok Lunina mama Anabela Atijas nije oduševljena ovom idejom.

„Markova najveća kazna će biti što će moja krv da teče venama njegove dece”, bila je kratka i zloslutna Anabela u intervjuu za Svet.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET