Svet

December 4, 2020 12:00

By

Ode u glumice! Kaća Grujić dobila PRIMAMLJIVU PONUDU! Snima film u Monte Karlu!

Katarina Grujić dobila je ponudu koja se ne odbija! Angažovali su je italijanski producenti da glumi u jednom filmu, snimanje je trebalo da počne u septembru, ali je zbog korone odloženo.

Privatni avion, smeštaj i dobar honorar!

Folkerka će snimati u Monte Karlu, a kako piše ‘Informer’ glumiće pevačicu u kazinu.

– Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove, ali zbog situacije u svetu sve su odložili. Ekipa će se okupi početkom aprila, ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno. Biće joj plaćen privatni avion, smeštaj i dobar honorar, mada ona za novac nije ni pitala zato što joj je čast da glumi u ostvarenju visoke produkcije –  kaže izvor Informera.

Kako se navodi, iako je uloga mala, Katarina već planira da od februara krene na časove glume, kako bi bila na visini zadatka.

Pevačica je za ‘Informer’ potvrdila da je dobila novi angažman i ističe da se raduje snimanju.

– Tačno je da su me preko prijatelja zvali da glumim u italijanskom filmu. Moja uloga je kratka, ali zapažena. Snimala bih scene u kazinu u Monte Karlu, ali za sada ne bih detaljisala jer je zbog korone sve pomereno – rekla je Kaća i otkrila da joj se ova ponuda pojavila nakon što se fotografisala za novi francuski časopis.

– Slikala sam se za naslovnu stranu jednog novog francuskog časopisa, koji se zove ‘Moral moda’. Trebalo je da bude promovisan u Kanu. Tema fotografisanja je bila ‘Dolče vita’, ali je zbog pandemije je sve odloženo – otkrila je Grijićeva.

FOTO: RAJKO RISTIC/ BOJAN VUKOVIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ