Tanja Savic
Scandal

February 1, 2022 08:00

By

ODJEKNULA VEST O AFERI! Tanja Savić varala muža sa oženjenim muškarcem?!

Tanja Savić navodno je varala supruga Dušana Jovančevića sa vlasnikom lanca pekara iz okoline Beograda, tvrde ljudi bliski pevačici.

tanja savić ljuta

RAJKO RISTIĆ

TAJNA VEZA PRE PANDEMIJE?

Pevačica je kako saznajemo iz domaćih medija bila u tajnoj vezi pre pandemije korona virusa. Nedugo nakon toga njen još uvek zakoniti suprug je njihovu decu odveo u Australiju. Savićeva je u vezu s bogatim biznismenom uplovila kada je uveliko imala probleme u braku i kada su svađe s Dušanom bile gotovo svakodnevne.

Pročitajte: Tanja Savić u strahu za decu! Evo zbog čega ne sme da se suprotstavi Dušanu…

-Ona je pekara upoznala na proslavi koju je on organizovao sinu za punoletstvo, a na kojoj je Savićka pevala. Oni su, kažu izvori, nakon proslave ostali u kontaktu, a ubrzo su uplovili u vezu, koju su krili od svih. Ipak, posle nekog vremena pekarova žena je saznala da je muž vara, pa ga je napustila – prenose domaći mediji.

– Taj čovek je odlepio za Tanjom, inače je pun kao brod! Posle porodične proslave ostali su u svakodnevnom kontaktu, a onda su se ubrzo i videli i započeli vezu. Tanja mu se žalila da ima problema s Dušanom, ali se plašila da ne ode u Australiju, što se kasnije i dogodilo. Ona se isto bila zaljubila. Stalno ju je obasipao pažnjom i poklonima. Kada je biznismenova žena saznala za ovu aferu, napustila ga je i odselila se, dok su njegovi sinovi ostali s njim. Bili su zajedno neko vreme, a kasnije ga je i Tanja ostavila, kako bi rešavala porodičnu dramu – navodi izvor blizak pevačici, koji je do detalja upućen u priču.

tanja se seli

BOJAN VUKOVIĆ

Ovo je navodno najteže palo Dušanu, koji je odmah nakon što je čuo za supruginu prevaru otišao za Australiju, nakon čega se pevačica upustila u pravnu borbu kako bi se njena deca vratila u Srbiju, ali je i sama tvrdila da je Dušan manipulisao njom, kao i da je u Australiji upoznao novu ženu.

Ipak, da je jedan od razloga svađe i loših porodičnih odnosa Savićeve i Jovančevića upravo njena prevara, potvrdio je i njen još uvek aktuelni suprug.

– Vreme, samo vreme, pa će vam sve biti jasno. Ona ide tako od jednog do drugog samo iz koristi, da bi opstala. Ona je prokleta, ne zna šta je ljubav i šta je život. Ona je rob sama sebi, vreme će da pokaže – izjavio je Dušan za pomenut medij svojevremeno, kada se saznalo za njenu novu vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Pročitajte: Cecin dečko uhvaćen u društvu mlade i atraktivne brinete! Osmesi govore više od reči!

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: Kurir

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ