odluka đine džinović
ŠOK!

28 Juna, 2022 10:00

Ćerka rastura dom: Đina Džinović na životnoj prekretnici. Roditeljima saopštila važne vesti, Haris besan kao ris

Odluka Đine Džinović zbog koje Haris negoduje

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoletstvo ćerki Đini gala zabavom. Međutim mediji su pisali da je poznati pevač navodno veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića. Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

Pročitajte: Srušili su kući na Dedinju i sad prave dvorac iz bajke: Ovako izgleda luksuzna vila od 2 miliona evra koju grade Haris i Melina Džinović!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor Stara i dodao da Haris ćerku i te kako razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku, piše portal „HELLO!“

Pročitajte: Haris Džinović slomljen: Sagradio luksuzni dom, a porodica se rastura

haris džinović

ata images

Odluka Đine Džinović – Ćerka Harisa i Menina na velikoj prekretnici

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio. „Novo poglavlje“, napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale. Da li će Đina napustiti roditelje ili možda dečka, pokazaće dani koji su pred nama.

Pročitajte: Kako će tata reagovati na ovo? Đinu Džinović napali na Instagramu, njen odgovor je sve iznenadio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AĐ (@andrej.djuricc)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA images