Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal
Svet

May 31, 2024 13:00

By

Kao da razvod nije dovoljan, Tonija zadesila nova muka: Dragana Mirković bivšem zadala poslednji udarac

Odluka Dragane Mirković iznenadila

Kao da razvod nije dovoljno velika nesreća, međutim, po svemu sudeći legendarna pevačica želi da istera pravdu. Budući da su Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić pred konačnim okončanjem braka, odluka Dragane Mirković sve je začudila. Kako mediji prenose sada je Dragana Mirković tužila Tonija.

Odluka Dragane Mirković o tužbi

Dragana i Toni, koji prema rečima pevačice već tri godine ne žive zajedno, uskoro će se sresti na sudu, jer je ročište već zakazano.

Pročitajte Lepe vesti stižu iz Beča – Ipak, pre venčanja Dragana Mirković za buduću snajku ima dva uslova

Iako je u početku bilo reči o sporazumnom razvodu, do toga ipak neće doći. Kako Telegraf.rs piše, Dragana Mirković rešila je da tuži Tonija, kako bi svoju u braku stečenu imovinu podelili na sudu, jer “drugačiji dogovor trenutno nije moguć”, tvrdi izvor.

Odluka Dragane Mirković svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo se saopštenja koje je Dragana izdala za medije o kraju njihove ljubavi:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Odluka Dragane Mirković svet novine svet portal

Ata images

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Odluka Dragane Mirković o razvodu glasila je ovako

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Odluka Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram

– Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Pročitajte Toni ljubav pronašao pored 15 godina mlađe devojke, a da li znate koliko je Dragana starija od njega

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – rekla je tada Dragana, koja u svemu ima potpunu podršku dece.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images