Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

December 11, 2022 17:30

By

Ne može više da ga trpi, Aleksandra Prijović presekla: Kad voliš idiota… FOTO

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića svakim danom sve je čvršći

Od kada se saznalo za njihovu ljubav, interesovanje javnosti o tome kakav je odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića ne jenjava. Pre nešto više od četiri godine zavetovali su se na večnu ljubav, a nedugo nakon toga stigao je Aleksandar, kao kruna njihove ljubavi.

Pročitajte:

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Rajko Ristić

Iako ne vole da govore o privatnom životu niti da se u javnosti pojavljuju zajedno, njihova ljubav svakim danom je sve jača. Baš zbog ovih razloga, mediji često spekulišu o trzavicama u braku, mada ih oni nikada do sada nisu niti potvrdili niti demantovali. Aleksandra i Filip su od nedavno osim emotivni postali i poslovni partneri.

Naime, folkerka je otkrila da je jednu od pesama sa novog albuma upravo radio njen suprug, a kako se čini bračni par Živojinović priprema brojne novitete koji se “krčkaju” u njihovom studiju. Prijovićeva s vremena na vreme podeli delić radne atmosfere sa svoijm pratiocima i tako im zagolica maštu. Sada je okačila supruga dok svira klavir a ona peva novu baladu čije su reči: “Malo je devet života kad voliš idiota”.

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Instagram

Odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sa godinama je sve čvršći, te se tako čini da će svaka njihova naredna pesma biti veći hit od prethodne, a ako je suditi po ovim stihovima, to će se i obistitiniti.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić