odnos anastasije i bogdane ražnatović
Svet

14 Maja, 2022 11:00

Pričalo se da su u svađi: Ovo je prava istina o odnosu Anastasije i Bogdane Ražnatović

Odnos Anastasije i Bogdane Ražnatović više nije tajna

Već neko vreme priča se da sestre Rodić nisu u ljubavi sa Anastasijom Ražnatović budući da se uzajamno nisu posećivale na rođendanima, krštenjima, čak ni na slavlju povodom rođenja deteta. Ali, za Bogdanu to očito ne važi pošto se snajka prošlog vikenda pojavila na otvaraju ekskluzivnog NKL beautyandspa centra čija je ponosna vlasnica upravo Anastasija.

Anastasija izgladila odnos sa snajkom

Ali, na iznenađenje mnogih, Veljko nije došao da čestita sestri, a pravdao se svojim sportskim obavezama. Zato je tu bila mama Ceca da uveliča otvaranje i zvanice ugosti kako dolikuje.

Pročitajte: Nemanja je muškarac koji joj je otvorio nove horizonte: Anastasija prvi put o bebi i o tome zašto je ovo dugo krila

odnos anastasije i bogdane ražnatović

Iako je mnoge začudio ovaj poslovni potez mlade Ražnatovićke, ona već dugo ozbiljno radi na svojoj kozmetičkoj liniji i u nju je uložila veliki novac budući da neke kreme u svom sastavu imaju i čestice čistog zlata. U njenom salonu radiće vrhunski stručnjaci, a sestra i mama Nemanje Gudelja imaće specijalan tretman kad god požele da se opuste i uživaju u luksuznoj nezi lica i tela.

Pročitajte: Anastasija oprostila Gudelju prepiske sa fatalnom brinetom: Misterioznoj Španjolki poručila samo jedno (foto)

odnos anastasije i bogdane ražnatović

Inače, fudbaler je podržao svoju dragu u poslovnom poduhvatu i čestitao joj specijalnim poklonom koji je stigao na adresu tek otvorenog beauty centra.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić