Odnos Anastasije i Gudeljeve majke
Svet

October 31, 2022 16:30

By

Ovo će da boli: Anastasija novom fotografijom direktno provocira svekrvu, da li će joj Nemanja ovo oprostiti? FOTO

Odnos Anastasije i Gudeljeve majke nepresušna je tema u medijima

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi već nekoliko meseci. Pevačica svaki slobodan trenutak koristi kako bi otputovala u Sevilju gde sa porodicom živi njen dečko. Od prvog dana njihove ljubavi, porodica Gudelj Anastasiju je prigrlila kao svoju, te su kada Nemanja ima obaveze sa klubom Ražnatovićevoj društvo pravile njegova majka Olivera i sestra Vanja.

U prilog tome govore fotografije koje su sve tri postavljale gotovo svakodnevno na “Instagram”. Olivera i Vanja su prisustvovale i Anastasijinom 24. rođendanu, a na proslavu su došle zajedno sa Cecom Ražnatović, koja nije krila da je oduševljena ćerkinim novim dečkom, kao i njegovom porodicom.

Pročitajte: Ovo nije smela da kaže – Ceca otkrila Anastasijinu i Gudeljevu najveću tajnu, Anastasija napušta kuću, zet joj ovo neće oprostiti

Odnos Anastasije i Gudeljeve majke

Foto: Instagram printscreen

Međutim, pre desetak dana u medijima je osvanula šokantna vest. Odnos Anastasije i Gudeljeve majke drastično je narušen. Naime, buduća svekrva i buduća zaova mladu pevačicu su otpratile sa pomenute društvene mreže, a razlog do današnjeg dana nije otkriven. Da nešto nije u redu, primetili su i Tasini fanovi pošto na fotografijama koje objavljuje iz španskog grada je uglavnom sama.

Ražnatovićeva se ovim povodom nije oglašavala za medije, pošto je poznato da o privatnom životu ne želi da priča, ali je zato učinila potez koji će se prepričavati. Da je sve u najboljem redu sa Nemanjom, te da iako njegova porodica ne želi da je prihvati, oni ne odustaju od njihove ljubavi pokazuje nova slika na Anastasijinom profilu.

Pročitajte: Anastasija krije duboke rane – Ceca nije znala šta njena ćerka preživljava, bolest je bila podmukla


– Bezgranična ljubav – napisala je Cecina ćerka objavivši tri fotografije iz Sevilje.

Pretpostavlja se da iza kamere stoji upravo Nemanja Gudelj, te da je ovo jasna poruka Oliveri da pevačicu ne interesuje njeno mišljenje. Odnos Anastasije i Gudeljeve majke, izgleda teško će se popraviti, pa je njena selidba u Španiju pod znakom pitanja, ali ono što je sigurno mladi par ne dozvoljava da im se neko treći umeša u vezu, već je ljubomorno čuvaju od svih, i to im dobro ide.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram